Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ako vyhnať duševné jedy a prečo nesmie zostať žiaden problém nevyriešený?

Kniha Pravdy, ktoré zmenia váš život PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Pravdy, ktoré zmenia váš život (Zdroj: PR)

Kniha s názvom Pravdy, ktoré zmenia váš život, bola dokončená krátko pred smrťou jej autora. Publikácia prináša životné skúsenosti veľkého učiteľa pozitívneho myslenia, ktorý po celý život odovzdával poznatky svojim blížnym. Dielo vám objasní jednoduché techniky, s ktorých pomocou nájdete optimistický a neomylný životný postoj. Okrem toho vám kniha pomôže vniesť do života radosť a hojnosť.

Na každý problém existuje riešenie. Dr. Joseph Murphy je presvedčený, že aj vy v

knihe Pravdy, ktoré zmenia váš život, nájdete odpovede presne na tie otázky, ktoré vás najväčšmi trápia. Dôvod? Publikácia vychádza z praktického života a ľudských skúseností. Ukáže vám, ako sa máte duchovne orientovať a kam smerovať, aby sa aj vo vašom živote stal "zázrak". Na stránkach tejto knihy si prečítate neoceniteľné rady, ktoré vám umožnia navždy vyhnať z vášho života strach, trápenie, pochybnosti, žiarlivosť a nenávisť. Skrátka všetky nešťastné duševné jedy.

Vzácne je aj autorovo posolstvo: "Čo si denne myslíte, v čo veríte a čo cítite, to sa vpečatí do vášho podvedomia a nepochybne sa prejaví vo vašej osobnosti a vo vašom živote. Radosť a hojnosť sú Božské myšlienky a vy môžete túto silu ducha - to Božské v každom človeku, uskutočniť. Obsah vášho myslenia a viery ovplyvňuje vašu osobnosť, vytvára váš život, určuje vašu budúcnosť."

Kniha Pravdy, ktoré zmenia váš život, vám vloží do rúk kľúč, ktorým môžete celkom zmeniť svoj život. V diele nájdete hlboký zmysel života, rôzne modlitby, napríklad modlitbu za vnútorné bohatstvo alebo krátku modlitbu na vašu ďalšiu cestu. Vo vašom vnútri žije zázračná sila, teraz máte možnosť objaviť ju...

Kniha Pravdy, ktoré zmenia váš život nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha PravdyKtoré zmenia váš život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu