Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Spoveď slobodnej zúfalky: Reálny život mi dal kopanec do zadku!

Kniha Spoveď slobodnej zúfalky Zobraziť galériu (2)
Kniha Spoveď slobodnej zúfalky

Ako prežiť svadobnú sezónu? Ako si nájsť skutočnú lásku? A čo nechcete počuť, keď ste single? Príbeh Bryony výstižne nazvaný Spoveď slobodnej zúfalky vás pobaví a rozosmeje. Bryony si totiž predstavovala život po dvadsiatke ako jednu nekončiacu sa párty. Snívala o kreatívnej a dobre platenej práci, štýlovom byte a superúžasnom priateľovi. Realita ju však nakopala rovno do zadku.

Z jej stĺpčeka v novinách Telegraph sa stal zápisník jej každodenných prešľapov, bývala v samých ošumelých kuticiach a za svoj najvážnejší vzťah celého desaťročia považuje ten s nikotínom.

Bez cenzúry opisuje, ako balila chlapov na klinike pohlavne prenosných chorôb, zadlžovala sa, aby mala na víno a zemiakové lupienky, a aký je to pocit, keď sa z muža vašich snov vykľuje známosť na jednu noc, ktorá vám ráno podá cudzie, o číslo menšie nohavičky.

Bryonin nádherne trápny príbeh Spoveď slobodnej zúfalky má šťastný koniec, nebojte sa. Je to povinné čítanie pre všetky idealistky, ktorým najlepšie roky mladosti zďaleka nepriniesli to, čo očakávali.   

Bryony Gordonová pracovala štrnásť rokov pre noviny Telegraph. Za ten čas sa stala jednou z najobľúbenejších autoriek. Jej stĺpček Ako žije druhá polovica, vydávaný v lifestylovom magazíne Stella patriacemu pod Sunday Telegraph, si získal armádu fanúšikov. Tí vyše štyroch rokov sledovali jej cestu od slobodnej kočky po – konečne! – starostlivú maminu.

Bryony má 33 rokov a žije v Južnom Londýne so svojou dcérkou Edie a s manželom, ekonomickým korešpondentom. Nikdy si nemyslela, že uvidí tú predchádzajúcu vetu čiernu na bielom.

Kniha Spoveď slobodnej zúfalky je v ponuke internetového obchodu iPark.sk, ktorý odporúča až 93 % zákazníkov. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Spoveď slobodnej zúfalky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu