Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Thriller, ktorý vám nedá spať! Ďalšia kniha od autora Dívky v ledu

Kniha Noční lov Zobraziť galériu (3)
Kniha Noční lov

Po bestselleri Dívka v ledu prichádza nakladateľstvo Cosmopolis, súčasť Nakladateľského domu GRADA, s druhým príbehom autora Roberta Bryndzu. V thrilleri Noční lov, ktorý sa odohráva v jednom horúcom lete v Londýne, čelí obľúbená vyšetrovateľka Erika Fosterová ďalšej nebezpečnej výzve. Ak vám z Dívky v ledu išiel mráz po chrbte, z Nočního lovu vás bude oblievať pot...

Jednej horúcej júnovej noci je totiž vyšetrovateľka Erika Fosterová privolaná k vražde. Obeť, vážený praktický lekár, je nájdený vo svojej posteli udusený. Zápästia má zviazané a oči pod priehľadným sáčkom utesneným pod hlavou vyšpúlené.

O niekoľko dní neskôr umiera za podobných okolností ďalší muž a Erika a jej tím už tušia, že čelia sériovému vrahovi. Ten svoje obete sleduje, pozoruje a čaká na vhodný moment, kedy udrie.

Čo majú obidvaja mŕtvi spoločné?  Je v ich minulosti nejaké tajomstvo, ktoré by ich mohlo spájať? A čo ich spája s vrahom?

Erika urobí všetko pre to, aby Nočného lovca zastavila a dolapila, aj keď opäť riskuje a dostáva sa do konfliktov s nadriadenými.

A možno vrah sleduje aj ju ...

Autorom knihy Noční lov je britský autor Robert Bryndza, žijúci trvalo na Slovensku so svojím slovenským manželom Jánom.

Z jeho prvého thrilleru, Dívka v ledu, sa v zahraničí predalo cez  milión výtlačkov. Prvý diel pútavej série s vyšetrovateľskou Erikou Fosterovou bol označený ako bestseller napr. v The Wall Street Journal a USA Today. Kniha bola preložená už do dvadsiatich piatich jazykov a jej prvé české vydanie nakladateľstvom Cosmopolis z novembra 2016 dosiahlo k dnešným dňom desiatok tisíc predaných kusov. Aj Noční lov a na jeseň chystané české vydanie Temné hlubiny sa dodnes v zahraničí drží na predných priečkach najpredávanejších kníh a na ďalších prípadoch Eriky Fosterovej Robert Bryndza pracuje. Okrem tejto série je taktiež autorom romanticky a humorne ladených zahraničných bestsellerov.

Novinka Noční lov je už v predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Noční lov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu