Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jožo Ráž pokrstil nový album Smola a Hrušky

PR článok Zobraziť galériu (4)

Smola a Hrušky odpálili oslavy k 20. výročiu vzniku tohto recesistického umeleckého súboru vo veľkom štýle. Vo štvrtok 16. 2. 2017 v bratislavskom Ateliéri Babylon pokrstili nový album Čiernobiely. Exkluzívnymi hosťami boli Boy Wonder, Colectiv, Alžbeta a Júlia a skvelé koncerty odohrali aj rapová formácia Moja Reč so živou kapelou Komplot a českí bratia z kapely Fast Food Orchestra.

Jedinečná koncertná šou trvala 2 hodiny a začala sa veľkým prekvapením. Nový album hneď na začiatku pokrstila legenda československej hudobnej scény a spevák skupiny Elán. Jožo Ráž album uviedol do života svojou obľúbenou whisky.

Gruľa v top desiatke

Kapela má ďalší nový klip k singlu Gruľa z nového albumu Čiernobiely. Ten sa natáčal v spolupráci s talentovaným filmárskym teamom z Learto production. Natáčalo sa v štúdiách Slovenskej televízie na zelenom plátne a výsledok hovorí sám za seba, keďže za týždeň od valentínskej premiéry sa klip dostal do top 10 najsledovanejších slovenských videí na YouTube a presiahol hranicu 60 000 videní.

„Sú pesničky o láske, nenávisti, práci, zábave, egotripy, ale ešte som nepočul, aby niekto spieval o zemiaku. Chcel som túto krivdu napraviť a vzdať úctu potravine, ktorá je základom jedálnička našej generácie a aj našich predkov a sprevádza nás v rôznych formách a úpravách celým životom – od narodenia až po súdny deň. Ďakujem Petre Polnišovej za jej lásku, talent, úžasnú profesionalitu a hlboký vklad do tohto duetu, kde ona - človek zo západu Slovenska – spieva s prízvukom východniara, a ja presne naopak. Tento náš milostný song má okrem funkcie zlepšovača nálady a vytvorenia pozitívnych myšlienok aj veľký odkaz v tom, že len spolu dokážeme prekonať nástrahy a prekážky každodenného života. Nech zemiak ako symbol tvrdej práce našich otcov a matiek svieti na naše cesty životom. Ďakujem vesmíru, že práve naša skupina dostala šancu tento odkaz šíriť aj pre ďalšie generácie a verím, že sa dostane aj k iným civilizáciám a mimozemšťanom,“ zhrnul frontman kapely Spoko Kramár.

Jožo Ráž pokrstil nový
Zobraziť galériu (4)

Nový album Čiernobiely je v predaji cez oficiálny shop kapely: http://smolaahrusky.sk/eshop alebo priamo na každom koncerte turné.

Lístky na 20 rokov tour si môžu fanúšikovia objednávať v cene 7eur na

Lístky na mieste budú stáť 10 eur.

Jožo Ráž pokrstil nový
Zobraziť galériu (4)

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu