Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Týchto TOP 5 tipov vám zmení pohľad na bývanie

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Pri výbere vysnívaného bývania sú Slováci čoraz náročnejší. Nekupujú si len miesto, kde budú bývať, ale hľadajú bezpečné zázemie vhodné na vytvorenie pokojného domova. Za svoje peniaze očakávajú adekvátnu kvalitu, atraktívnu lokalitu, veľkorysé dispozičné riešenia bytov, zeleň. Rozhodne platí, že nechcú kupovať mačku vo vreci.

Ak hľadáte nadštandardné bývanie, o ktorom ste snívali celý život, ste na správnej adrese. Obrátili sme sa na odborníka z oblasti realitného trhu, Norberta Hrnčiara, manažéra predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk, a požiadali ho o pár odporúčaní, na čo sa pri kúpe bytu zamerať.   Prinášame vám rebríček Top 5 tipov, ktoré vám zmenia pohľad na výber nového bývania. 

  1. Lokalita, lokalita, lokalita

Staré známe, stále pravdivé. Lukratívna adresa je predpokladom kvalitného a bezpečného bývania. V Bratislave je prominentných oblastí ako šafranu. Jednou z nich je napríklad lokalita Koliba. Svojim obyvateľom ponúka nielen prestíž, ale i panoramatické výhľady na mesto a Malé Karpaty, výbornú dostupnosť do centra. Najvyššie postavenou novostavbou v tejto lokalite sú rezidencie Grand Koliba. Na pozemku s rozlohou 25 tisíc m2 disponujú mnohými prvenstvami.

  1. Dispozičné riešenia bytov podľa predstáv

Ak by sme chceli dosiahnuť ideálne bývanie s maximálnym súkromím, nový byt by mal byť v prvom rade praktický a usporiadaný. Náročnejšia klientela očakáva dispozičné riešenia, ktoré budú šité na mieru. Očakáva, že svetlo bude hrať prvé husle v celom priestore. Pozornosť kupujúcich si v súčasnosti získavajú veľkoplošné okná cez celú stenu, ktoré ponúkajú nádherné výhľady napríklad na celú panorámu mesta. Nezabúdajme ani na exteriér. Veľké priestranné terasy či predzáhradky – opticky byt zväčšia a majiteľom poskytnú vonkajší priestor na trávenie príjemných chvíľ s rodinou či priateľmi.

  1. Bývanie ako v rodinnom dome - atmosféra pre rodinný život

Byt alebo dom? Rezidencie Grand Koliba túto dilemu vyriešili a svojim obyvateľom ponúkajú naozaj niečo výnimočné. Privátny park s relaxačnou terasou a ležadlami, oddychové zóny na posedenie či piknik v tráve, detské ihrisko a športovisko. Zelená plocha na takmer 13 tisíc m2 je jedinečná a výrazne odlišuje projekt od tých, ktoré sú dnes na trhu. V uzavretom a bezpečnom areáli sa obyvatelia budú cítiť ako vo vlastnej záhrade. Desiatky stromov a okrasných kríkov, záhony kvetov, chodníky, lavičky, moderné osvetlenie. Najvyššie položená otvorená vodná plocha v Bratislave s fontánou v tvare nadrozmernej žaby sa stane srdcom i symbolom rezidencií Grand Koliba. Tú budú môcť počas horúcich letných dní využívať obyvatelia a ich návštevy. Je to projekt, na ktorý Bratislava dlho čakala.

  1. Pomer kvality a ceny – pre budúcnosť to najlepšie

Kupujúci chce investovať do svojej nehnuteľnosti rozumne a nadčasovo. Každý detail sa ráta. Snaží sa získať všetko, po čom túži a pritom kúpiť výhodne. Vyhľadáva nadčasové bývanie, chce sa cítiť bezpečne, ideálne obklopený zeleňou. Investori získavajú priazeň zákazníkov napríklad kvalitnou architektúrou, možnosťou klientskych zmien či v neposlednom rade dispozičným riešením slnečných bytov. A čo by kupujúci povedali na prvotriedne technologické vybavenie – napríklad na priečky z akustických keramických tehál, úsporné a zdravé stropné kúrenie a chladenie kombinované s podlahovým kúrením? Každá takáto moderná vychytávka nielen znásobuje komfort bývania, ale aj zvyšuje hodnotu bytu do budúcnosti.

  1. Pozrite si svoj byt ešte pred kúpou

Kúpa bytu z papiera sa môže zmeniť na nočnú moru. Je veľmi dôležité, aby developer projektu nielen správne zanalyzoval potreby zákazníkov, ale predovšetkým sa snažil o skutočnú dôveryhodnú prezentáciu. Veď chcete vidieť, čo presne kupujete! To sa skvele podarilo rezidenciám Grand Koliba. Exkluzivitu projektu dotvára synergia lokality Koliba spoločne s využívanými najmodernejšími technológiami. Ako prvý developerský projekt na Slovensku stavil na najmodernejšiu interaktívnu virtuálnu realitu s technológiou real-time. V rámci vymodelovaného bytu a celého areálu, ktoré zodpovedajú reálnym architektonickým návrhom, sa môžete pohybovať podľa vlastného výberu a rezidenciami sa skutočne poprechádzať. Nový byt tak pred kúpou uvidíte doslova na vlastné oči.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu