Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prvá skutočne dokonalá podprsenka je tu! A volá sa SPACER 3D

PR článok Zobraziť galériu (5)

Každá žena je iná. Ale všetky sa na jednej vždy zhodnú. Na tom, aká by mala byť dokonalá podprsenka. Krásny vzhľad, pohodlie, ľahkosť, priedušnosť,...A aj keď tomu možno nebudete veriť, takáto podprsenka naozaj existuje - je SPACER 3D!

Všetko, čo ste kedy od podprsenky chcela

Pri prieskumoch ženy najčastejšie uvádzali, že od podprsenky očakávajú hlavne pohodlie pri nosení. Ďalšou požiadavkou bol pekný dizajn a ako tretie kritérium uvádzali krásne tvarovaný dekolt. Dôležitou podmienkou bol tiež dobrý vzhľad pod oblečením – je predsa faux pas, keď je podprsenka viditeľná pod oblečením. Podprsenka SPACER 3D spĺňa všetky tieto požiadavky! A nielen to, má aj vlastnosti, ktoré ju radia medzi naozaj revolučné kúsky.

Pozrieť si ->

Ľahkosť a priedušnosť: SPACER 3D „dýcha“!

Patentovaná technológia košíčkov SPACER 3D zaisťuje dokonalou priedušnosť. Špeciálny dvojvrstvový porézny materiál so vzduchovou medzerou je mimoriadne ľahký a vysoko priedušný. Vďaka tejto sendvičovej konštrukcii dokážu košíčky počas nosenia dokonale reagovať na zmeny vašej telesnej teploty a odvádzať prípadnú vlhkosť. Preto ostáva podprsenka vnútri suchá aj pri vyššej fyzickej záťaži, či počas horúcich letných dní. A okrem toho je ešte neuveriteľne ľahká!

Pozrieť si ->

Pre prsia akejkoľvek veľkosti

Táto revolučná podprsenka je určená pre všetky ženy, ktoré túžia po komforte. Skvelé vlastnosti košíčkov SPACER a komfortní široké ramienka ocení každá žena. Aj ženy s naozaj veľkým poprsím – Astratex.sk exkluzívne ponúka podprsenky  SPACER 3D v širokej škále modelov aj veľkostí. Pani A. nosí podprsenku 80/F. V testovacom protokole uviedla: „Konečne sa nepotím! Ženy s väčšími prsiami veľmi dobre vedia, o čom hovorím...“

Pozrieť si ->

Neviditeľná pod oblečením - zaručene!

Hladké košíčky bez švov dokonale splynú s krivkami vášho tela. Podprsenka sa tak skvele hodí aj pod naozaj obtiahnuté oblečenie či tenké tielka. „Testovala som SPACER pod priliehavými tričkami a topmi. V popise podprsenky je uvedené, že nebude viditeľná pod oblečením. A to sa tiež stalo, švy naozaj nepresvitajú," hovorí Katarína S.. Dáte prednosť bielej, čiernej, smotanovej alebo kávovej farbe? A zvolíte model s čipkovaným obvodom, alebo stavíte na jednoduchosť?

Pozrieť si ->

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu