Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vaša nová tajná ženská zbraň: Podprsenka s úžasnými vlastnosťami!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: PR)

Ženské zbrane sú nenápadné, jemné a o to účinnejšie! A keď sú zahalené do tej správnej bielizne, tak ľahko spôsobia, že sa mužom roztočí hlava a podlomia kolená. Pozrite sa na túto zvodnú bielizeň s výnimočnými vlastnosťami!

Lekcia zvádzania

Kto by odolal krásnej spodnej bielizni? Zabudnite na všetko, čo ste doteraz vedela o podprsenkách. Predstavujeme vám štyri skvelé podprsenky, ktoré sú dôkazom toho, že podprsenka môže byť vašim verným priateľom aj neodolateľným kúskom, s ktorým sa rada pochválite partnerovi. Ktoré modely to sú?

Príroda vás obdarila až až?

Vaše prednosti sú v centre „pozornosti“ až príliš? Potrebujú vaše prsia nielen vhodnú oporu v podobe podprsenky, ale aj trochu opticky zmenšiť? Podprsenka Fern je pre vás priam stvorená. Je navrhnutá tak, aby zaručila aj skutočne plným tvarom pohodlie a oporu, ktorú tak potrebujú. Bočné kostice, pevné ramienka a pohodlný zmenšujúci strih – to sú vlastnosti, pre ktoré si túto podprsenku obľúbili už tisíce žien. Čo hovoríte na krásnu vrstvenú čipku, ktorou je zdobená?

Vaša nová tajná ženská
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Nechajte sa rozmaznávať

Oblečte ráno podprsenku, ktorá dokonale zahalí vaše krivky, splynie s vašou siluetou a dodá dekoltu krásny tvar. Vystužená podprsenka Wanda má košíčky strihané do tvaru T, takže prsia tvaruje to guľatého tvaru. Vysoký stred podprsenky, bočné kostice a pevne prišité ramienka zaistia, že podprsenka bude správne sedieť na svojom mieste. Vďaka telovej farbe sa hodí aj pod biele a priesvitné oblečenie. Zaujala vás?

Vaša nová tajná ženská
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Pre dni, keď sa chcete cítiť sexi

Chystáte sa na romantickú večeru? Alebo sa len chcete cítiť výnimočne? Vyberte si push-up podprsenku Brillant! Vďaka tvarovanej molitanovej pene vytvaruje a zväčší vaše poprsie až o jednu veľkosť. Tiež vás zaujme svojim prepracovaným vzhľadom – lesklé košíčky s riasením poprsie zväčšia aj opticky a čipka celkový vzhľad krásne podtrhne. Vyberať môžete hneď zo štyroch farieb tú, ktorá vás najlepšie vystihne. Bude to praktická telová, nežná biela, vášnivá červená alebo čierna?

Vaša nová tajná ženská
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Zbraň, ktorej nikto neodolá? Čipka!

Zahaľte svoje prednosti do čipkovaného závoja a nechajte vyniknúť sexi dekolt. Kombinácia čipky a sexi dekoltu je jednoducho nenapodobiteľná. Triangle bra Angelia vďaka jedinečnému strihu košíčkov zvýrazní krásu každého dekoltu, spevní a zaguľatí poprsie a dodá vám dávku sexappealu. Záplava čipky na košíčkoch voľne prechádza do ramienok a vytvára tak originálny a zvodný efekt. Odoláte?

Vaša nová tajná ženská
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa -

Viac o téme: Astratex rezervacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu