Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ľudia odhalili najurážlivejšie vianočné darčeky, aké kedy dostali pod stromček

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Ľudia na sociálnej sieti Reddit sa posťažovali, že na Vianoce dostali darčeky, ktoré ich strašne urazili. Buďte preto radi, ak do zoznamu vecí, ktorými vás obdarovali vaša rodina či priatelia, nepatrili tieto predmety. Alebo ste nebodaj dostali niečo, čím ich dokážete tromfnúť?

Dostali ste aj vy pod stromček darček, ktorý vás šokoval, urazil, extrémne pobavil? Pošlite nám jeho foto alebo opis na adresu tipy@topky.sk! Traja najlepší dostanú od nás malú pozornosť. 

Hovorí sa, že pre jedného odpad, pre druhého poklad. Niekedy ale platí, že je to odpad aj pre toho druhého. Užívatelia na Reddite prezradili, akými všelijakými otrasnými darmi ich obdarovali ich príbuzní či kamaráti. 

"Prvýkrát som sa so svojou budúcou svokrou zoznámil práve na Vianoce. Vybrala mi z tašky moje vlastné ponožky, uviazala na ne mašľu a potom dala ako vianočný darček. Predpokladal som, že je to vtip a zasmial som sa. Strašne sa urazila, že som neocenil jej snahu ukázať mi, že som v ich rodine vítaný."

Ľudia odhalili najurážlivejšie vianočné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Ako vianočný dar som dostal sklenenú nohu plnú piva, ktorá bola tak zaprášená, akokeby stála niekde v kúte prinajmenšom desať rokov. Ani som sa ho nedotkol. Okrem starého piva som dostal aj hrniec v pôvodnom balení, v ktorom boli zvyšky spáleného jedla. Hnus." 

"Keď som bol ešte tínedžer, asi šesť rokov za sebou mi babka dávala na Vianoce mastičku na akné. Ako, vedel som o tom, že mám vyrážky, veď ma na ne liečil aj dermatológ. Mastička, ktorú kúpila v nejakom pokútnom výpredaji a ktorej už dávno uplynula doba spotreby, mi vážne vôbec nepomohla."

Ľudia odhalili najurážlivejšie vianočné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Keď som mala šesť rokov, od tety som dostala tangáče. Dala mi totiž hŕbu svojich starých vecí, do ktorej sa omylom zaplietli aj jej staré ružové nohavičky. Najprv som si myslela, že je to gumipuška. 

"Pred niekoľkými rokmi mi rodičia mojej snúbenice dali pod vianočný stromček poukážku v hodnote desať libier do kníhkupectva Barnes and Noble. Obyčajne si vážim každý dar, ktorý dostanem. Objal som ich a pekne poďakoval, akokeby mi dali omnoho viac. Potom som sa ale dozvedel, že priateľka brata mojej snúbenice a snúbenec sestry mojej partnerky dostali sto libier v hotovosti a ešte k tomu poukážku v hodnote ďalších päťdesiatich libier. Pozerám si svoj mejl a zhodou okolností som dostal newsletter o akcii v Barnes and Noble. Ak kúpite poukážky v celkovej hodnote sto libier, dostanete k tomu bonusovú poukážku za desať libier. Z nejakého zvláštneho dôvodu mi to pripadalo veľmi vtipné."

"Mám 26 a som stále slobodný. Rodičia mi na narodeniny kúpili hrobové miesto, hneď vedľa toho ich. Čo na to povedať." 

Ľudia odhalili najurážlivejšie vianočné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Keď som mal desať rokov, babka mi dala knihu o zvieracom sexe, pretože si myslela, že to má veľmi výchovný podtón. V tom čase som poriadne netušil, čo je vôbec sex." 

"Pred pár rokmi som na Vianoce dostala od mamy deväť balení tampónov. Vraj preto, aby som bola na budúci rok pripravená." 

"Mama mi ako vianočný darček zaplatila ročné členstvo na internetovej zoznamke eHarmony. Môj priateľ sedel vtedy vedľa mňa." 

"Moja teta myslí do budúcnosti. Raz som od nej dostala krém proti vráskam. Mala som vtedy dvanásť rokov!"

Ľudia odhalili najurážlivejšie vianočné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Od mamy som jedny Vianoce dostala vibrátor. Myslela si, že je to masážny prístroj na boľavý krk. S otcom sme jej doteraz nepovedali pravdu." 

 

Viac o téme: VianoceVianočný darček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu