Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žiarlivostná scéna Banášovej, totálne mešuge na pódiu a... TOTO je absolútny víťaz: Finále markizáckej Tváre!

Finále druhej série šou Tvoja tvár znie povedome. Zobraziť galériu (22)
Finále druhej série šou Tvoja tvár znie povedome. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je rozhodnuté! Presne 10 týždňov sa diváci televízie Markíza mohli každú nedeľu tešiť na druhú sériu zábavnej šou s názvom Tvoja tvár znie povedome. Včera večer projekt vyvrcholil veľkým finále. Hosťujúca porotkyňa Adela Banášová (36) predviedla pred kamerami žiarlivostnú scénu, po vystúpení Zuzany Vačkovej (47) a Andreja Bičana (41) zavládlo na pódiu totálne mešuge a... Absolútnou víťazkou projektu sa stala Mária Čírová (27)!

Uplynulú nedeľu na obrazovkách televízie Markíza vyvrcholila druhá séria šou Tvoja tvár znie povedome. Na základe celkového bodovania sa v poslednej epizóde predstavila polovica súťažiacich na pódiu nesúťažne a tá druhá zabojovala o titul absolútneho víťaza. No všetci bez rozdielu predviedli počas večera obrovskú šou. 

O rozhodne zaujímavý moment sa pred kamerami postarala aj hosťujúca porotkyňa Adela Banášová. Po vystúpení finalistu Martina Haricha, totiž pred celým Slovenskom predviedla žiarlivostnú scénu. Nepáčilo sa jej totiž, že spevák počas vystúpenia javil záujem len o Zuzanu Fialovú. 

„Ale už z toho dôvodu, že ideš tu okolo Zuzky, vykotíš tam za 2 fúriky tých tvojich feromónikov mladistvých a potom ideš okolo mňa a že ehm... A išiel si ďalej,“ zahlásila moderátorka. A zbytočne sa obvinený mládenec snažil situáciu zachrániť, plavovláska ho okamžite zrušila: „Ale nič, už je neskoro!“ Každému však bolo jasné, že Adela si robí len srandu.

A čo by to bolo za Tvoju tvár, keby sa o rozruch nepostaral aj srandista Andrej Bičan. Ten sa počas večera predstavil spolu so Zuzanou Vačkovou v úlohe Modern Talking, čo Mário Kuly Kollár označil za vydarené silvestrovské číslo. No a toho sa účinkujúci hneď chytil: „Ja si myslím, že ďalšie silvestrovské číslo už nebude, tak poďme na to: 10, 9, 8, 7, 6...“ začal odpočítavať zabávač a prekvapivo sa k nemu pridali všetci.

Doslova! Po odpočítaní „Nového roka“ sa dokonca začali objímať a bozkávať... No skrátka na pódiu zavládlo totálne mešuge. Veď ak si v tom momente niekto zapol televízor, musel nechápavo pozerať s otvorenými ústami, čo sa to tam, preboha, deje.

A napokon sa rozhodlo aj o absolútnom víťazovi. Šampiónom druhej série šou Tvoja tvár znie povedome sa stala Mária Čírová, ktorá sa počas večera predstavila v úlohe speváčky Ruslany. Svoju výhru 3000 eur venovala deťom s rakovinou. Na druhom mieste sa umiestnil Martin Harich, ktorý zaspieval pieseň od U2, tretí skončil Sväťo Malachovský s piesňou od Riša Müllera a zemiakovú medailu si odniesla rosnička Lenka Vavrinčíková s piesňou od Janet Jackson. 

Víťazka šou Tvoja tvár znie povedome Mária Čírová: Pozrite si jej premeny!

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu