Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka herečka verejne odhalená ako nikdy predtým: Hneď ju chytal za zadok!

Helena Krajčiová Zobraziť galériu (9)
Helena Krajčiová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Šou Tvoja tvár znie povedome stavia známe osobnosti do polôh, v ktorých by sme ich azda nikdy nemali možnosť vidieť. Takýto prípad je aj herečka Helena Krajčiová (40). Ryšavka, ktorá v Búrlivom víne stvárňuje cudnú Dorotku, sa totiž tentokrát objavila pred kamerami odhalená ako nikdy predtým. A ten pohľad stál za to. Svojimi zvodnými tvarmi dostala do varu nejedného muža. Porotca šou Martin Pyco Rausch (38) neodolal a hneď jej chytal zadok.

Aj na Veľkonočnú nedeľu si diváci televízie Markíza mohli vychutnať zábavu v podobe relácie Tvoja tvár znie povedome. V tej sa osem známych Slovákov, podobne ako po minulé týždne, prezlieklo za slávne spevácke hviezdy. Napríklad takú Helenu Krajčiovú maskéri zmenili na Jennifer Lopez.


Zadok, ktorý ovplyvní slovenský šoubiznis: Ako sa vám páči?!


A rozhodne sa bolo na čo pozerať. Herečka známa z Búrlivého vína sa totiž na pódiu ukázala odhalená ako nikdy predtým. Na sebe mala totiž len superkrátke strieborné šaty, ktoré doplnila vysokými čižmami. Všetci v sále tak so zatajeným dychom čakali, či jej spod ligotavého kúska látky niečo nevykukne.

No aj vďaka tomu každý Slovenkin pohyb vyznel veľmi sexi a zvodne. Svojím výzorom vyrážala dych najmä mužskej časti osadenstva, ktoré jej odporúčalo, aby si dorobené krivky nechala. „Ten zadok si nechaj!“ zahlásil porotca Mário Kuly Kollár. A obliny Jennifer Lopez nenechali chladným ani moderátora Martina Pyca Rauscha – ten si na pódiu chytil aspoň tie umelé, ktorými mala Helena príslušné miesta vypchaté.

Helena Krajčiová sa v nedeľu predstavila v úlohe Jennifer Lopez. A bola veľmi sexi.
Zobraziť galériu (9)
Helena Krajčiová sa v nedeľu predstavila v úlohe Jennifer Lopez. A bola veľmi sexi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Krivkám Heleny Krajčiovej neodolal ani moderátor šou Martin Pyco Rausch, ktorý si povestný zadok Jennifer Lopez skrátka musel chytiť.
Zobraziť galériu (9)
Krivkám Heleny Krajčiovej neodolal ani moderátor šou Martin Pyco Rausch, ktorý si povestný zadok Jennifer Lopez skrátka musel chytiť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Helena KrajčiováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu