Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Schudnutá Fialová v spoločnosti: Postavička ako lusk... Ale z tohto by mohol byť problém!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - To je ale kus! Pred pár dňami sa v našom hlavnom meste konala párty pri príležitosti uvedenia novej markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Medzi pozvanými nechýbala napríklad herečka Zuzana Fialová (41), ktorá v projekte bude zastávať úlohu porotkyne. A treba povedať, že tmavovláske to v spoločnosti naozaj pristalo. Predviedla totiž schudnutú postavičku, ale tiež niečo, čo by jej napríklad na letisku mohlo narobiť problémy.

Začiatkom týždňa sa v jednom z bratislavských podnikov konala párty novej markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Pri tejto príležitosti sa v spoločnosti objavilo mnoho známych osobností. Medzi nimi aj herečka Zuzana Fialová, ktorá sa už onedlho bude na markizáckych obrazovkách objavovať v úlohe porotkyne.

https://www.topky.sk/cl/100313/1528729/Schudnuta-Fialova-v-spolocnosti--Postavicka-ako-lusk----Ale-z-tohto-by-mohol-byt-problem-

No pozornosť na seba pútala už teraz... Na akciu totiž dorazila v dobrej nálade a hlavne v dokonalom tele. Odkedy sme tmavovlásku mali možnosť vídať v jojkárskom Paneláku totiž výrazne schudla. A dnes sa pýši postavičkou ako lusk. 

No to zďaleka nebolo jediné, čím umelkyňa na večierku zaujala. V ruke mala totiž kabelku, ktorá by jej na letisku mohla narobiť nemalé problémy. Na prvý pohľad to totiž pôsobilo, že v nej má zbraň. V skutočnosti však išlo len o zaujímavo riešenú potlač na kabelke. 

Zuzana Fialová prišla do spoločnosti s kabelkou, ktorá pôsobila, akoby v nej mala zbraň.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová prišla do spoločnosti s kabelkou, ktorá pôsobila, akoby v nej mala zbraň.  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Zuzana FialováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu