Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Pellegrini vyzýva ľudí, aby v sobotu išli voliť: Varuje aj pred migračnou krízou

Peter Pellegrini
Peter Pellegrini (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR Peter Pellegrini vyzýva ľudí, aby išli v sobotu 5. marca voliť. "Slovensko je domov nás všetkých a len vy rozhodujete o tom, ako sa nám tu bude žiť. Preto vás chcem poprosiť, príďte v sobotu voliť a zodpovedne sa rozhodnite, komu dáte svoj hlas," povedal Pellegrini vo videu, ktoré zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

Voličom želá, aby v sobotných parlamentných voľbách rozhodli správne. V novom parlamente by rád jeho šéf videl štandardné a zodpovedné politické strany pripravené čeliť výzvam, ktoré Slovensko čakajú. Prvou z nich je podľa Pellegriniho slovenské predsedníctvo v Rade Európskej únie. "Počas predsedníctva sa na nás bude pozerať celá únia," poznamenal.

Varuje aj pred pokračujúcou migračnou krízou. "Na obrátkach bude naberať aj migračná kríza a Slovensko na ňu musí byť pripravené," zdôraznil potrebu zodpovedných strán v parlamente. "Veľmi si želám, aby v rokovacej sále počas ďalších štyroch rokov sedeli zástupcovia štandardných a zodpovedných politických strán," uzavrel Pellegrini, ktorý želá ľuďom a Slovensku, aby sa mu darilo.

Parlamentné voľby sa na Slovensku uskutočnia v sobotu 5. marca. Voliť môžu všetci občania SR, ktorí majú v deň hlasovania aspoň 18 rokov. Na Slovensku máme viac ako 4,4 milióna oprávnených voličov. Štát vyjdú voľby na 10,7 milióna eur.

 

 

V sobotu urobíme dôležité rozhodnutie. Želám Vám, nech je zodpovedné a správne.

Posted by Peter Pellegrini on 2. marec 2016
Viac o téme: Smer-SDPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu