Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SKOK! s prečiarknutým hákovým krížom: Fašistická ideológia nemá v slušnej spoločnosti miesto!

Strana Skok! takto vyjadrila svoj názor.
Strana Skok! takto vyjadrila svoj názor. (Zdroj: FB/Skok)

BRATISLAVA - Najprv študenti, teraz už aj politická strana! Iba nedávno sa na budove Univerzity Komenského v Bratislave objavil veľký banner s prečiarknutým hákovým krížov a už pribudol ďalší na centrále Slovenskej občianskej koalície Skok! Jej predstavitelia v profile na sociálnej sieti vyjadrili, že fašistická ideológia nemá v slušnej spoločnosti miesto.

Poslanci ĽSNS si uctili výročie vzniku Slovenského štátu: Kotleba medzi nimi nebol

"V SKOK!u sme presvedčení, že každý na Slovensku má právo na to, aby mohol viesť slušný život bez strachu. Fašizmus nikdy nezvíťazí, ak sa slušní ľudia spoja a povedia jasné nie. Preto sme dnes na našej centrále vyvesili banner s preškrtnutým hákovým krížom a vyslali jasný signál – už to nie je len naša centrála, je to miesto pre všetkých, ktorí preferujú slobodu, ľudské a občianske práva," uvádza sa na Facebooku.

 

Fašistická ideológia nemá v slušnej spoločnosti miesto!V SKOK!u sme presvedčení, že každý na Slovensku má právo na to,...

Posted by Slovenská občianska koalícia SKOK on 17. marec 2016

Podobný počin majú na svedomí aj študenti Univerzity Komenského v Bratislave, ktorí sa s podporou vedenia, rozhodli vyvesiť niekoľkometrový banner s preškrtnutým hákovým krížom na budovu školy na Šafárikovom námestí, ako reakciu na prebojovanie sa Mariana Kotlebu a jeho Ľudovej strany Naše Slovensko vo voľbách do parlamentu.

Viac o téme: Hákový krížJuraj MiškovSkok!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu