Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kollára nachytali na hruškách: Klamstvá o dovolenke s bossom, spoveď svedka z Kuby!

Kollár s Rajeckým (aj na foto z mafiánskych zoznamov) a Ondrejčákom Zobraziť galériu (4)
Kollár s Rajeckým (aj na foto z mafiánskych zoznamov) a Ondrejčákom (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Na Borisa Kollára sa valí rana za ranou. Najprv unikli dokumenty poukazujúce na jeho styky s členom bratislavského podsvetia Petrom Steinhübelom, alias Žaluďom, včera sa zase vynorili fotografie z exotickej dovolenky s piťovcami - Jurajom Ondrejčákom, Matejom Šalagom a Tomášom Rajeckým. Bratislavskému podnikateľovi najnovšie zavaril práve posledný spomínaný, ktorý v rozhovore uviedol, že Kollár klame, ak tvrdí, že na Kube bol s priateľkou a s Piťom sa stretol len náhodou. Podľa neho boli kamaráti a dovolenkovať šli spoločne.

Kollárova povesť je v troskách, dobehli ho mafiánske styky: FOTO dovolenky s bossom podsvetia!

"Asi nás tam niekto odfotil. Ja som bol na Kube s priateľkou na dovolenke, oni tam boli ako skupina. Stretli sme sa. Pána Rajeckého poznám roky, oni sú priatelia. Podnikám na Slovensku 25 rokov, za ten čas som stretol desaťtisíce ľudí. Nepotrebujem sa schovávať, vyviňovať ani hanbiť. Fotím sa s veľa ľuďmi, každý deň," vysvetľoval na včerajšej tlačovej konferencii Boris Kollár, ktorý uznal, že stretnutie na Kube s Ondrejčákom bola veľká náhoda, avšak považuje to za normálnu vec. S Ondrejčákom sa síce pozná, ale nepovažuje ho za svojho kamaráta. "Fotilo sa, tak sme sa odfotili. Ja som nevedel, že on je známy mafián. Ale je mi to úplne jedno. Odfotil som sa s hocikým," dodal.

Jeden z prítomných dovolenkárov, Tomáš Rajecký, sa však v telefonickom rozhovore pre TV Markíza vyjadril, že líder strany Sme rodina nehovorí pravdu. "Ak pán Kollár tvrdí, že s nami na dovolenke nebol, tak klame verejne, pretože na Kube s nami bol," uviedol Rajecký. "S pánom Ondrejčákom bol priateľ a spýtajte sa pána Kollára, prečo sa s pánom Ondrejčákom rozhádal," odkázal Rajecký a zároveň odmietol Kollárovo podozrenie, že to bol práve on, kto fotografie zaslal do médií. "Lepšie by spravil, keby naozaj zistil, odkiaľ tie fotky unikli. A to bude zaujímať aj mňa," dodal.

Kollára nachytali na hruškách:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Boris Kollár včera na facebookovom profile strany Sme rodina napísal, že sa s Rajeckým pozná z mladosti. Ten mal zábery zverejniť preto, že je "kamarát s Kočnerom a Bodorom a pasuje im to do hry." "Čo sa týka Ondrejčáka, tak ten ma nenávidí a keby mohol, ma utopí v lyžičke kávy! (...) Padni, komu padni. ak urobím niečo zlé, viem, že Lipšic zavrie aj mňa, ale ja sa nebojím, lebo nejdem do politiky kradnúť!," uviedol Kollár s tým, že nefiguruje v žiadnom mafiánskom zozname. "Ešte určite s niečím prídu na mňa, ale ja z tejto pozície neustúpim, už je to pre mňa OSOBNÉ," dodal.

 

Takze takto , poznam z mladosti Tomasa Rajeckeho a na dovolenke som bol s priatelkou , stretli sme sa tam na Kube preco...

Posted by Sme rodina on 10. marec 2016

Juraj Ondrejčák, alias Piťo, bol zadržaný za ministra vnútra Daniela Lipšica (dnes OĽaNO-NOVA) a za riadenie zločineckej skupiny, nedovolené ozbrojovanie a poškodzovanie cudzej veci bol v roku 2014 odsúdený na 16 rokov väzenia. Spolu s ním súd odsúdil ďalších 13 obžalovaných. Ondrejčákova pravá ruka Matej Šalaga, prezývaný Gaťa, si za členstvo v zločineckej skupine odsedí sedem rokov vo väzení s minimálnym stupňom stráženia. Meno Tomáša Rajeckého sa na mafiánskych zoznamoch, ktoré mali uniknúť z prostredia polície, uvádza medzi záujmovými osobami.

Tomáš Rajecký
Zobraziť galériu (4)
Tomáš Rajecký  (Zdroj: topky)

Daniel Lipšic si však nemyslí, že ide o diskreditáciu Kollára, lebo ak by o ňu išlo, stalo by sa tak ešte pred voľbami. "Cieľom tejto kampane je znemožniť vytvorenie stredopravej vlády a vystavenie viacerých mocných a vplyvných v tejto krajine trestnej spravodlivosti. Aj materiály, ktoré boli zaslané do médií dnes, sú posielané s odkazom, či mne nevadí, že Boris Kollár bol v kontakte s ľuďmi, ktorí boli zatknutí v časoch, keď som viedol rezort vnútra. Finančné skupiny a oligarchovia urobia všetko pre to, aby zostali stáť nad zákonom," reagoval včera Lipšic.

Viac o téme: Boris KollárTomáš Rajecký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu