Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kollár reaguje na obvinenia z mafiánskej minulosti: Začalo vydieranie a kupovanie poslancov

Boris Kollár Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár

BRATISLAVA - Boris Kollár sa bráni. Milionár dnes reagoval na útoky voči jeho osobe. Podľa nich mal byť napojený na mafiu a vyvíjať nelegálnu činnosť. Šéf strany Sme rodina na tlačovke ukázal prstom na možných vinníkov.

Kollár si myslí, že za útokmi by mohli byť oligarchovia z úzadia Smeru. "Nezaujíma ich ako rozhodol volič. Robia si to po svojom. Jeden známy oligarcha dokonca povedal, že volič je hovno. U nás zvolili inú taktiku. Chcú ma vydierať cez absurdné spravodajské hry. Ja už len čakám, že vytiahnu spisy z ŠtB. Bude to pokračovať, až kým ma nezlomia. Chcem odkázať týmto hlupákom, že ma nezlomia," vyhlásil Kollár a dodal, že očakáva ďalšie útoky.

Dva milióny na hlavu

"Tieto ataky budú pokračovať. Zachvíľu budem obvinený z pašovania orgánov," tvrdí a pokračoval, že jeho stranu chcú zničiť alebo "rozvrátiť, zneistiť a kupovať si náš poslanecký klub," povedal dnes na tlačovke. Hnutie Sme rodina má informácie, že dochádza k pokusom kupovať poslancov a zabrániť vzniku pravicovej vlády. Suma má byť dva milióny eur na hlavu. Dôkazy hnutie na dnešnej tlačovej konferencii nepredložilo.

Kollár so svojou dvojkou Milanom Krajniakom
Zobraziť galériu (3)
Kollár so svojou dvojkou Milanom Krajniakom

Jeho najbližší spolupracovník, Milan Krajniak, a celý klub dnes vyjadrili Kollárovi podporu. "Dnes ráno zasadol náš poslanecký klub, ktorý podporil Borisa Kollára. Trváme na to, čo sme sľúbili, nepôjdeme do vlády so Smerom a podporíme pravicovú vládu. Od pondelkového rána, čo sme sľúbili toto stanovisko, začali ataky na adresu Borisa Kollára. Tento štát je skoro ako mafia," povedal Krajniak. "Vzhľadom na to, že je zjavné, že pán Kollár sa nenechá kúpiť, sme pripravení do 4. apríla týmto atakom odolávať," nechal sa počuť Krajniak.

Označili oligarchov Smeru

Krajniak naznačil, že za týmito praktikami môžu byť ľudia blízki vládnej strany Smer. „My obviňujeme ľudí, ktorí za tejto vlády boli zvyknutí na to, že sú úspešní. To sú ľudia v pozadí. Robia to na základe vlastných záujmov tak ako boli zvyknutí v minulosti. A dúfajú, že takto pretrvajú aj naďalej," dodal Krajniak.

Kollár reaguje na obvinenia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tablet.tv)

Očakáva, že útoky na neho budú pokračovať. Majú rozvrátiť klub Sme rodina. Kollárovci za útokmi vidia oligarchov Smeru-SD. Hnutie je pripravené tlak vydržať, naďalej trvá na podpore pravicovej vlády a odmietaní Smeru-SD.

Útoky budú pokračovať

"Máme informácie, že tieto útoky, tento tlak bude pokračovať. Majú nás zdiskreditovať, aby s nami nešla pravica, zneistiť našich poslancov, aby ich potom mohli kúpiť," povedal na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave Kollár. Nevie, čo na jeho diskreditáciu ešte príde. "Možno pašovanie ľudských orgánov, ľudí cez socialistickú hranicu. Neviem, kam až zájdu. Ale ja sa nevzdám, aj keď zo mňa urobia teroristu," vyhlásil Kollár.

Viac sa o dokumentoch, ktoré sa dnes objavili a obviňujú Kollára zo spolupráce s mafiou, sa dočítate na tomto mieste.

Viac o téme: Boris KollárSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu