Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvá reakcia kotlebovcov na volebný úspech je tu: Začíname boj za oslobodenie Slovenska!

Marián Kotleba
Marián Kotleba (Zdroj: SITA)

BANSKÁ BYSTRICA – Kotleba – Ľudová strana (ĽS) Naše Slovensko ďakuje každému voličovi, ktorý sa nenechal zastrašiť a odradiť "lživou mediálnou propagandou" a dal jej hlas. Konštatoval to dnes pre TASR Rastislav Schlosár, podpredseda ĽS Naše Slovensko.

"Strana chce v prvom rade poďakovať Bohu, bez ktorého pomoci, by sme tento úspech nikdy nedosiahli," uviedol. Podľa Schlosára chcú urobiť všetko pre to, aby dôveru ľudí nesklamali. "Úspech našej strany v parlamentných voľbách je dôkazom toho, že občania SR už majú dosť takzvaných štandardných politických strán, ktoré už desaťročia ničia Slovensko a slúžia cudzím záujmom, ktoré nám diktujú z Bruselu a Washingtonu. Vstup ĽS Naše Slovensko do Národnej rady SR je historickým medzníkom, ktorým sa začal náš boj za oslobodenie Slovenska a obnovenie jeho suverenity na parlamentnej pôde," zdôraznil Schlosár.

Podľa neho ich účasť v parlamente je dobrou správou pre všetkých slušných ľudí, ktorí majú dosť "zlodejov v kravatách aj parazitov v osadách". "Dnešným dňom môže oslavovať každý občan Slovenska, ktorý chce Slovensko založené na národnom, sociálnom a kresťanskom princípe. Tešiť sa môže každý, kto chce Slovensko spravodlivé, kde bude platiť zákon pre všetkých rovnako a Slovensko, kde budú národné záujmy jeho obyvateľov vždy na prvom mieste," dodal podpredseda ĽS Naše Slovensko.

Viac o téme: Marián KotlebaĽudová strana Naše Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu