Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nečakané predvolebné VIDEO: Kandidáta Mosta-Híd podporila slávna Helena Vondráčková

Helena Vondráčková nešetrila na Hégerovu adresu slovami chvály. Zobraziť galériu (2)
Helena Vondráčková nešetrila na Hégerovu adresu slovami chvály. (Zdroj: YouTube/Rudolf Héger)

BRATISLAVA - Byť známy vo svojej brandži sa opláca. Svoje o tom vie Rudolf Héger (51), ktorý kandiduje v parlamentných voľbách za stranu Most-Híd z 50. miesta. Vďaka dobrým pracovným aj ľudským vzťahom s divou česko-slovenskej speváckej scény ho vo videu podporila slávna Helena Vondráčková.

Rudolf Héger sa dostal do povedomia verejnosti nielen svojimi kulinárskymi, ale aj organizačnými schopnosťami. Vďaka práci promotéra na rôznych eventoch sa spoznal s tvárami slovenského aj zahraničného šoubiznisu a jedna z nich mu práve teraz pred voľbami vyjadrila svoju podporu.

"Veľmi rada spomínam na akúkoľvek spoluprácu s pánom Hégerom a nebolo to iba raz, ale častejšie, kedy sme sa spolu stretli a ja si veľmi cením jeho jednu veľmi dôležitú vlastnosť, a to je serióznosť v práci a v prístupe ku všetkým, s ktorými spolupracuje...," hovorí vo videu Helena Vondráčková.

Nečakané predvolebné VIDEO: Kandidáta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Rudolf Héger)

Niektorí asi zostali z takejto otvorenej speváčkinej spovede zaskočení, ale Rudolf Héger hovorí, že sa s ňou pozná už 20 rokov a organizoval pre ňu rôzne obecné alebo mestské dni. Aj samostatný koncert pred pár rokmi.

"Teraz na turné Alexandrovcov v roku 2015 bola exkluzívnym hosťom a mala obrovský úspech. Riešime ďalšie veci, máme plány aj také, že by sme urobili po Európe koncertné turné so 100-člennou cigánskou kapelou a dokonca sa rozmýšľa aj o vydaní spoločného nosiču CD. Máme veľmi dobré vzťahy a ona je pre mňa jedna z najväčších česko-slovenských speváčok. Mám ju jednoducho rád," vyjadril sa Rudolf Héger.

Viac o téme: Most-HídHelena VondráčkováRudolf Héger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu