Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

TOPúlet na kandidátke vo voľbách: Do parlamentu chce aj transsexuál, ktorý hral v porne

Nová má za sebou zaujímavú minulosť. Zobraziť galériu (6)
Nová má za sebou zaujímavú minulosť. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ďalší exot chce do parlamentu. Tento raz ide naozaj o nevšednú osobu, ktorá toho preskákala až až. Kto je bývalá tanečnica z nočných klubov so skúsenosťami s nakrúcaním porna, preoperovaná žena a najnovšie aj šíriteľka nezmyslov o Hitlerovi?

Jana Nová sa preslávila už v minulosti, no teraz zaujala najmä pomätenými vyhláseniami a zdieľaniami na svojej fanúšikovskej stránke. Hoaxy a neskutočné výmysly. Do parlamentu kandiduje za stranu Odvaha - Veľká národná proruská koalícia s číslom 99. Na svojej stránke pred pár dňami zdieľala neskutočnú hlúposť. „Áno, Rómovia majú židovský pôvod, teda aramejský, preto ich Hitler za druhej svetovej vojny zabíjal zároveň so židmi, chcel, aby táto rasa bola vyhubená!!“ napísala na sociálnej sieti.

 

Kandidátka č. 99 strany O2H, nad ktorej slávou slnko nezapadá, významná umelkyňa a polyhistorka Jana, má pre nás šokujúce informácie. (Ján)https://www.facebook.com/JanaNova/

Posted by Prečo ľuďom hrabe? on 18. február 2016

A aby svoj vklad okorenila, dodala, že Hitler bol mystik. "To je história a fakty, ktoré nepustia, sú zatajované, a to je pravda. Hitler vedel veľmi veľa, bol nielen to, čo bol, vrah a psychopat, ale bol aj mystik a tiež mal veľa tajných dokumentov," napísala na Facebooku.

TOPúlet na kandidátke vo
Zobraziť galériu (6)

Preoperovala sa a točila porno

Nová účinkovala v jojkárskej šou Láska na celý život. Keď sa prevalilo, že sa dala preoperovať za ženu, najskôr to tajila. Neskôr to však priznala. Po vyhadzove z relácie sa totiž priznala, že sa narodila ako muž.

Má sa čím chváliť
Zobraziť galériu (6)
Má sa čím chváliť

Aby toho nebolo málo, dokonca sa priznala, že nakrútila pikantné snímky. „Niečo som natáčala. Chcela som si niečo dokázať a skúsila som si aj túto brandžu. Mám asi 10 filmov za sebou,” prezradila Nová v lete v roku 2014. Topky sa novú snažili kontaktovať, ale strana na naše otázky do uzávierky nezareagovala.

Viac o téme: ParlamentKandidátkaVoľby 2016Jana Nová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu