Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas v kampani, smerácka dodávka prichytená na FOTO: Parkujeme pre ľudí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ťažkú hlavu si s tým nerobil. V horúčkovitej snahe naháňať voličské hlasy, Vodič volebného vozidla Smeru nebral ohľad na predpisy a akosi pozabudol, že takto sa parkovať nemá. Fotka auta, ktorá sa začala šíriť na Facebooku, ľudia poriadne skritizovali. Ktovie, čo by na to povedal sám Fico.

Parkujeme pre ľudí. Asi takto by sa dalo nazvať parkovanie smeráckeho predvolebného auta, ktoré zachytil neznámy autor. Zelené vozidla značky Renault Trafic parkuje totiž "na drzovku". Nevedno, či vodič mal málo miesto alebo len naponáhlo, no rozhodne platí, že takto sa to nerobí. Či ide o politika alebo obyčajného smrteľníka.

Trapas v kampani, smerácka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Slováci sa na parkovaní zabávali

A Slováci mu to dali okamžite svojimi odkazmi na Facebooku pocítiť. "Parkuje na Kysučana, asi preto ho všetci z Kysuckého nového Mesta volia," napísal jeden z diskutérov. "Aký pán, taký pes," dodal ďalší. Ironických odkazov pribúdalo neúrekom. "Vyhraj voľby a môžeš všetko," parafrázoval ďalší známy výrok smeráka Pavla Pašku. "Typický volič Smeru. Zoberú aj to posledné, čo zostane," podotkol iný diskutujúci.

Viac o téme: ParkovanieAutoSmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu