Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šéf SDKÚ mal vážnu nehodu, šmyk na snehu: Škrt cez rozpočet, FOTO skončil ako invalid!

Pavol Frešo Zobraziť galériu (2)
Pavol Frešo (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predsedovi SDKÚ sa prihodilo počas kampane nešťastie. Prekvapil ho čerstvo napadaný sneh. Ten mu privodil nečakané problémy. Teraz musí bojovať nielen o priazeň voličov, ale aj o rýchle uzdravenie.

Pavlovi Frešovi v poslednom čase neprajú nielen prieskumy, v ktorých jeho strana atakuje 5% hranicu zvoliteľnosti. Na päty sa mu prilepila aj smola, keď si vo štvrtok privodil zdravotné patálie. Problémy mu narobil čerstvo napadaný sneh. S mokrými topánkami išiel po schodoch do reštaurácie, na ktorých sa nebezpečne pošmykol. Následne pri páde narazil do hrany stola. Boľavý pád mu spôsobil zranenie, s ktorým musel za lekárom.

Frešo velí svojmu tímu z postele
Zobraziť galériu (2)
Frešo velí svojmu tímu z postele  (Zdroj: archív)

Ten mu povedal, aby ležal a aby mal chrbticu natiahnutú. Háčik je však v tom, že musí mať kvôli chrbtici vyložené nohy. Predseda SDKÚ to vyriešil tak, že si do postele zobral stoličku, na ktorú si nohy vyložil. Povinnosti bokom odložiť však nemôže a tak svojim kolegom rozkazy vydáva z postele.

Kuriozitou je fakt, že do reštaurácie išiel od lekára. Ešte že ho pri nehode sprevádzala aj dcéra. Na snímke je tiež zachytený nový predvolebný bilbord, ktorého odkaz netreba bližšie vysvetľovať.

Viac o téme: PádZranenieKandidátkaPavol FrešoSDKÚ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu