Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto nikto nečakal... Ani ona sama: Preboha, Barmošová na pódiu v Talente?!

Moderátorka Lucia Barmošová sa nečakane stala súčasťou vystúpenia kúzelníka Tomasiana. Zobraziť galériu (33)
Moderátorka Lucia Barmošová sa nečakane stala súčasťou vystúpenia kúzelníka Tomasiana. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prekvapenie! Televízia Joj včera večer odvysielala veľké finále šou Česko Slovensko má talent. Súťažiaci sa po dlhých týždňoch kastingov a semifinálových kôl konečne dozvedeli meno absolútneho víťaza. Tým sa stalo zoskupenie dievčat Act 4 Slovakia. Ešte predtým, ako prišlo k rozhodnutiu, si však diváci mali možnosť pozrieť 10 dych berúcich vystúpení. A v jednom z nich sa nečakane objavila aj moderátorka jojkárskeho spravodajstva Lucia Barmošová (34).

Šou Česko Slovensko má talent včera vyvrcholila veľkým finále. Diváci rozhodli o absolútnom víťazovi projektu, ktorým sa s vysokým náskokom stali akrobatky na bicykloch Act 4 Slovakia. 


(Česko) Slovensko má talent: Finále s nehodou, Mórovej slzy, TRAPAS na záver a... Nevyhral spevák!


Ešte predtým ako sa o všetkom rozhodlo, si však Česi a Slováci mali možnosť vychutnať vystúpenia desiatich finalistov.

Do záverečného galavečera sa napriek antipatii Jara Slávika prekvapivo podarilo prebojovať aj kúzelníkovi... Konkrétne mladému Čechovi, ktorý si hovorí Tomasiano. No a práve ten sa počas svojho vystúpenia postaral pre Slovákov o veľké prekvapenie. 

Spolu s ním sa totiž na pódiu objavila aj moderátorka jojkárskeho spravodajstva Lucia Barmošová. A to nečakala ani ona sama. Ako „asistentka“ bola totiž vybratá na základe hodenej lopty, ktorá sa postupne dopracovala až k nej. No a na základe jej reakcie bolo jasné, že s tým, že počas večera bude ešte vystupovať pred kamerami, teda rozhodne nerátala. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú blondínku, nech nám prezradí, aké mala v tej chvíli pocity. Doposiaľ však na naše správy nereagovala. No ktovie, či mág spoza rieky Morava vedel, koho mu náhoda priviedla na pódium.


Víťazky šou Česko Slovensko má talent Act 4 Slovakia budú online - dnes o 13:00!


Viac o téme: Česko Slovensko má talentLucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu