Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najhoršie prekvapenie v Talente: Slávika nahradil tento arogantný muž!

Jara Slávika v porote nahradil iný muž. Zobraziť galériu (11)
Jara Slávika v porote nahradil iný muž.

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Už túto nedeľu ostanú diváci jojkárskej šou Česko Slovensko má talent poriadne zaskočení. Jedného z najprísnejších porotcov Jara Slávika (42) totiž nahradí iný muž. A to poriadne arogantný! Pozrite, kto zasadol na jeho miesto...

Diváci ostanú v nemom úžase! Ďalšiu epizódu obľúbenej šou Česko Sovensko má talent diváci uvidia už dnes večer a budú sa mať veru na čo pozerať. Tentokrát ich však okrem nadaných účinkujúcich čaká snáď najhoršie prekvapenie, aké si v šou vedia predstaviť. Drsného Jara Slávika nahradí totiž v porote iný muž, z čoho ostanú zaskočení aj ostatní jeho kolegovia. Najmä Lucie Bílá, ktorá nového porotcu nevie vystáť. Odíde do zákulisia a odmietne pokračovať v nakrúcaní.

Zastupujúcim porotcom totiž nie je nikto neznámy. Fanúšikovia tohto programu ho už dobre poznajú. Ide o neodbytného súťažiaceho a samozvaného speváka Jozefa Pátroviča, ktorý sa v šou objavoval so železnou pravidelnosťou.

Jaro Slávik totiž meškal na natáčanie – trčal v zápche a porotcom sa na neho nechcelo polhodinu čakať. Uvažovali preto, čo majú spraviť. Zrazu niekto z divákov vykríkol meno Pátroviča, ktorý sedel v publiku. Toho sa všetci chytili a začali kričať, že ho chcú ako porotcu. Lucie Bílá z toho nebola vôbec nadšená, a tak si zo svojho miesta ihneď presadla na Prachařovo, len aby nemusela sedieť vedľa „maestra“ z Prievidze. Ten bol veľmi arogantný na všetkých a každého poúčal.

Lucie bola celú dobu ticho. Poslednou kvapkou bolo, keď prišiel vulgárny raper, ktorý začal vo svojich pesničkách nadávať, čo sa jej veľmi priečilo, nezdržala sa a odišla do zákulisia. „Nevrátim sa tam, pokiaľ nepríde Jaro, nepôjdem tam. Mám toho dosť,“ povedala nahnevaná Bílá, ktorá sa nervózne prechádzala v zákulisí, až kým neprišiel Slávik. Po jeho príchode sa vrátila k ostatným kolegom a vyhlásila: „Som si neuvedomila, ako mi Jaro bude chýbať.“

Keď si k nim prisadol aj Jaro, dodala: „Jaro, teba chcem zabiť aj vybozkávať od radosti.“ Našťastie to bol iba niekoľkominútový záskok, no keď porotca zistil, že ho nahradil Pátrovič, len nemo otvoril ústa a pozeral. Viac z tejto pohromy uvidíte v nedeľu na Jojke. 

Do poroty zasadol namiesto Jara Slávika Jozef Pátrovič.
Zobraziť galériu (11)
Do poroty zasadol namiesto Jara Slávika Jozef Pátrovič.

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu