Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Talente skolabovala známa tvár: Musela zasahovať záchranka!

V jojkárskom Talente musela zasahovať záchranka. Zobraziť galériu (5)
V jojkárskom Talente musela zasahovať záchranka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Rýchly zásah zdravotníkov! Je prirodzené, že každé verejné vystúpenie býva pre človeka obrovským stresom. Navyše, keď ide o možnosť zahviezdiť a vyhrať obrovskú sumu peňazí, pocit zodpovednosti sa stupňuje. A práve na to doplatila aj jedna zo známych tvárí jojkárskeho Talentu. V šou musela zasahovať záchranka!

Šou Česko Slovensko má talent je obrovskou príležitosťou, ako na seba upozorniť. Niet preto divu, že mnohí nadaní ľudia chvíle pred vystúpením znášajú veľmi ťažko. Stres, panika, stiahnutý žalúdok... No skrátka nič príjemné. No a práve na toto doplatil aj jeden zo súťažiacich. 

Ten je divákom Talentu dobre známy - v šou sa totiž predstavil už pred rokom. Vtedy sa mu však do veľkého finále prebojovať nepodarilo. A možno aj preto pociťoval tentokrát oveľa väčšiu trému, čo sa mu napokon stalo aj osudným. Celý ten nápor totiž nezvládol a skolaboval priamo v zákulisí. 

„Pred vystúpením mal obrovskú trému, preto nepil ani nejedol. Navyše absolvoval náročnú cestu z Ukrajiny a to všetko sa podpísalo pod jeho zdravotným stavom,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo štábu. Mladíka preto musela ratovať záchranka. „Skolaboval priamo v kulisách, v priestoroch, kde sa čakalo,“ dodal náš zdroj. Našťastie však mladíka stačilo ošetriť a po chvíli sa mohol vrátiť a vystúpiť. 

Súťažiaci Maxim Chechnev z Ukrajiny skolaboval v zákulisí šou Česko Slovensko má talent. Museli ho ratovať záchranári.
Zobraziť galériu (5)
Súťažiaci Maxim Chechnev z Ukrajiny skolaboval v zákulisí šou Česko Slovensko má talent. Museli ho ratovať záchranári.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu