Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prišla na pódium Talentu a všetci onemeli: Pozrite si súkromné FOTO tejto krásky!

Nielen Jara Slávika ohúrila v Talente upratovačka, z ktorej sa vykľula sexi tanečnica. Zobraziť galériu (10)
Nielen Jara Slávika ohúrila v Talente upratovačka, z ktorej sa vykľula sexi tanečnica.

BRATISLAVA - Neveril vlastným očiam! Nielen najprísnejšiemu porotcovi šou Česko Slovensko má talent Jarovi Slávikovi (41) padla včera večer sánka pri pohľade na staršiu upratovačku, ktorá sa objavila na pódiu. Najprv preto, že nechápal, čo tam vlastne robí, potom preto, čo sa z nej napokon vykľulo. Zaskočení dostali aj ľudia v publiku. Z tetušky sa totiž po chvíli stala mladá sexi tanečnica, ktorá svojím výkonom ohúrila všetkých prítomných. Nám sa podarilo získať jej súkromné zábery. A je to poriadna kočka!

Toto zrejme nik nečakal! Do šou Česko Slovensko má Talent včera večer prišla upratovačka, ktorá začala zametať pódium. Porota jej spočiatku nevenovala až takú pozornosť. Odborníci si totiž mysleli, že produkcia ešte pripravuje javisko na vystúpenie. Až keď žena začala tancovať, pochopili, že ide o ďalšie číslo, z ktorého ostali všetci v nemom údive. Porotcovi Jarovi Slávikovi dokonca padla sánka.


Trapas v jojkárskom Talente: Nechutná nehoda moderátora priamo pred kamerami!

Chlapi, niečo pre vás: Slintali aj porotcovia jojkárskeho Talentu!


Z tetušky v starých šatách a gumákoch sa totiž vykľula 26-ročná tanečnica Ruženka Kunstýřová. Tá pred porotou zhodila opotrebované handry a ostala iba v plavkách. Následne predviedla svoje poledance číslo pri tyči. Jej zvodné pohyby uchvátili každého. „Dlho som hľadal upratovačku. Som z vás osprostený. Keď si myslíte, že polonahé telo v šoubiznise stačí, máte pravdu,“ povedal na margo jej vzrušujúceho vystúpenia Jaro Slávik.

Aj ostatní porotcovia boli z jej výkonu nadšení. „Bože, to bolo výborné. Ty si super. Vtipné, rýchle, nápadité, zábavné. Ešte nikdy som to tak nevidela,“ nešetrila chválou Lucie Bílá, ku ktorej sa pridal aj Jakub Prachař: To je skvelé, keď to niekto vie a ešte z toho urobí šou. Super.“

Keďže kráskino vystúpenie zožalo taký úspech, rozhodli sme sa priniesť malý bonus v podobe záberov z jej súkromného albumu. Štíhla blondínka na fotografiách v plavkách predvádza pózy, ktoré rozpália nejedného muža. Presvedčte sa v našej GALÉRII.

Sexi poledance tanečnica Ruženka sa môže pochváliť dokonalou figúrou.
Zobraziť galériu (10)
Sexi poledance tanečnica Ruženka sa môže pochváliť dokonalou figúrou.

VIDEO: Vystúpenie Ruženky v Talente

Ruzenka pri tyci Talent

Viac o téme: TalentJaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu