Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na túto markizácku superstaristku sa už zabudlo: Aká škoda, veď je to riadna kosť!

Z exsuperstaristky Gabriely Gunčíkovej je riadna kosť. Zobraziť galériu (11)
Z exsuperstaristky Gabriely Gunčíkovej je riadna kosť.

BRATISLAVA – Je viac sexi! O Gabriele Gunčíkovej (22), ktorá sa zviditeľnila v šou Česko Slovenská SuperStar pred 4 rokmi, už veľmi nepočuť. Po skončení súťaže síce získala cenu Objav roka a zatancovala si v markizáckom Let´s Dance 5, no odvtedy sa po nej akoby zľahla zem. Odišla totiž do Ameriky, kde si plní svoj sen. Svojim fanúšikom sa však nezabúda pripomenúť na sociálnej sieti, kde pravidelne pridáva aj fotografie. Pozrite, aká je z nej šupa!

Vyzerá úžasne! Speváčka Gabriela Gunčíková je účastníčka druhého ročníka speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, kde skončila na druhom mieste za Lukášom Adamcom. Už počas súťaže ohurovala divákov a porotu nielen svojím talentom, ale aj sexi zjavom.

Po skončení SuperStar sa však na hudobnej scéne u našich západných susedov dlho neudržala. Potom, čo v roku 2011 získala cenu Objav roka  a zakrepčila si v našej Let´s Dance 5, sa neskôr rozhodla radšej opustiť rodný kraj a išla si plniť svoj hudobný americký sen. Za veľkou mlákou sa jej vraj darí a s tamojšou kapelou dobýja mestá po celej USA. 

Hoci u nás o nej teda nie je za posledné roky veľmi počuť, svojich fanúšikov pravidelne informuje o svojich novinkách na sociálnej sieti. Dokonca sa nezabúda pochváliť ani fotografiami. Po štyroch rokoch od šou vidieť, že speváčka s anjelským výzorom a rockovým hlasom je ešte krajšia, ako si ju pamätajú diváci zo speváckej šou. Je z nej naozaj sexi žena, ktorá dozrela do krásy. Dokonalá postava a modelkovské črty tváre určite zapôsobia na mnohých chlapov.

Zabudnutá Gabriela Gunčíková dozrela do krásy.
Zobraziť galériu (11)
Zabudnutá Gabriela Gunčíková dozrela do krásy.

Viac o téme: SuperStarGabriela Gunčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu