Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska s bielou hrivou, potetovaný drsňák aj Miss s holým pupkom: Aha, finalisti našej SuperStar!

Dva roky sa na niektorých finalistoch poslednej SuperStar viditeľne podpísali. Zobraziť galériu (7)
Dva roky sa na niektorých finalistoch poslednej SuperStar viditeľne podpísali. (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

BRATISLAVA - Opäť v žiare reflektorov! Už dnes večer prinesie televízia v Záhorskej Bystrici prvé zábery z nového ročníka speváckej šou SuperStar. Pri tejto príležitosti sa konala párty, kam projekt prišli podporiť aj niektorí finalisti z poslednej série speváckej šou. Tá sa vysielala pred dvomi rokmi. Pozrite, ako sa súťažiaci odvtedy zmenili.

Dnes večer na obrazovkách televízie Markíza štartuje nová séria speváckej šou SuperStar. Pri tejto príležitosti sa minulý týždeň v jednom z bratislavských podnikov na nábreží Dunaja konala párty. Okrem porotcov a moderátora Martina Pyca Rauscha do spoločnosti zavítali aj niektorí z finalistov posledného ročníka projektu. 

Prinášame vám aktuálne fotky súťažiacich, ktorý na akciu prišli, v porovnaní zo starými zábermi zo šou. Aha, ako sa speváci za ten čas zmenili:

Veronika Stýblová (20) v speváckej šou okrem hlasu a nepochybného talentu pútala pozornosť aj dlhou blond hrivou. Tú si nedávno nechala prefarbiť a dnes žiari s vlasmi snehobielej farby.
Zobraziť galériu (7)
Veronika Stýblová (20) v speváckej šou okrem hlasu a nepochybného talentu pútala pozornosť aj dlhou blond hrivou. Tú si nedávno nechala prefarbiť a dnes žiari s vlasmi snehobielej farby.  (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

Jaroslav Smejkal (23) bol už v SuperStar od hlavy po päty ozdobený tetovaniami a piercingmi. Za dva roky od projektu mu však ešte nejaké obrázky pribudli, nový je aj šperk v nose a tiež imidž drsňáka.
Zobraziť galériu (7)
Jaroslav Smejkal (23) bol už v SuperStar od hlavy po päty ozdobený tetovaniami a piercingmi. Za dva roky od projektu mu však ešte nejaké obrázky pribudli, nový je aj šperk v nose a tiež imidž drsňáka.  (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

Tereza Mandzáková (20) bola pred dvomi rokmi v ankete na Topkách zvolená za Miss SuperStar. Krása a pôvab jej zostali aj po dvoch rokoch. A zdá sa, že dokonalá postava tiež - predviedla ju aj na párty v kratučkom tope, ktorý odhalil brunetkino štíhle bruško.
Zobraziť galériu (7)
Tereza Mandzáková (20) bola pred dvomi rokmi v ankete na Topkách zvolená za Miss SuperStar. Krása a pôvab jej zostali aj po dvoch rokoch. A zdá sa, že dokonalá postava tiež - predviedla ju aj na párty v kratučkom tope, ktorý odhalil brunetkino štíhle bruško.  (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

Sabina Křováková (23) v roku 2013 celý projekt vyhrala. A svojmu rebelantskému štýlu v kombinácii s ryšavou hrivou zostala verná aj po dvoch rokoch.
Zobraziť galériu (7)
Sabina Křováková (23) v roku 2013 celý projekt vyhrala. A svojmu rebelantskému štýlu v kombinácii s ryšavou hrivou zostala verná aj po dvoch rokoch.  (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

Adam Kukačka (18) mal v čase, keď sa zúčastnil markizáckej šou SuperStar len sladkých 16 rokov. Dnes je už o dva roky starší a veru to aj vidno - pôsobí o čosi dospelejšie ako počas televízneho projektu.
Zobraziť galériu (7)
Adam Kukačka (18) mal v čase, keď sa zúčastnil markizáckej šou SuperStar len sladkých 16 rokov. Dnes je už o dva roky starší a veru to aj vidno - pôsobí o čosi dospelejšie ako počas televízneho projektu.  (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

Virgínia Buberníková (20) už počas svojho účinkovania v projekte pôsobila na svoj vek vyspelo. Veď hoci mala len 18 rokov, málokto by jej tento vek tipoval - či už súdiac podľa vzhľadu alebo spevu. Takto sa speváčka zmenila za dva roky.
Zobraziť galériu (7)
Virgínia Buberníková (20) už počas svojho účinkovania v projekte pôsobila na svoj vek vyspelo. Veď hoci mala len 18 rokov, málokto by jej tento vek tipoval - či už súdiac podľa vzhľadu alebo spevu. Takto sa speváčka zmenila za dva roky.  (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu