Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Alžírčan mal znásilniť nemeckú študentku (25): Pri zvrhlom čine vzýval Alaha a dúfal, že si to užila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: http://www.thinkstockphotos.com/)

HANNOVER - Alžírčan (37), identifikovaný len jeho krstným menom Rheda, je obvinený zo sexuálneho zneužitia študentky (25), ktorá sa o piatej ráno vracala domov z nočného klubu v nemeckom Hannoveri. Podľa výpovedí na súde najprv svoju obeť zbil, potom ju znásilnil a nakoniec sa jej spýtal, či si to užila.

Dánka (17) sa ubránila sexuálnemu útočníkovi, ktorý ju chcel znásilniť: Čaká ju za to pokuta!

Na súde odznelo o prípade, z ktorého vinia žiadateľa o azyl z Alžírska, viacero strašidelných podrobností. Podozrivý síce svoju vinu popiera, ale prokurátor tvrdí, že dôkaz DNA ho spája s týmto trestným činom. Navyše ho obeť identifikovala.

Mladá žena menom Lara na súde prehovorila o najstrašnejších chvíľach svojho života. "Spýtal sa ma lámanou nemčinou, či mám čas. Než som stačila odpovedať, schmatol ma za ruku a ťahal do tmavej uličky. Povedal mi: "Potrebujem sex". Chcela som vykríknuť, ale položil mi ruku na ústa. Mala som pri sebe korenistý sprej a snažila som sa ho použiť, ale vytrhol mi ho a použil ho na mňa," uviedla nešťastná študentka.

"Potom ma hodil na zem a snažil sa stiahnuť mi nohavice, ale nešlo mu to. Potom začal na mňa kričať, aby som sa vyzliekla," dodala obeť, ktorá sa snažila získať čas tým, že útočníka prosila, aby ju nechal na pokoji a dúfala, že zatiaľ pôjde niekto okolo. Žiadny záchranca sa ale nenašiel a keď sa pokúsila znovu kričať, udrel ju do tváre a znovu jej do nej nastriekal korenistý sprej. Hlavou jej udrel o zem tak silno, že takmer upadla do bezvedomia a myslela si, že zomrie.

"Položil mi ruku na ústa a zakryl mi nos, dusila som sa. Potom som mu naznačila, že urobím, čo chce, keď ma nechá dýchať," opísala dievčina ďalšie otrasné detaily. Kým ju znásilňoval, mal celý čas vydávať pokrik "Inshallah" - čo v preklade znamená "Ak je to vôľa Alahova". "Potom sa ma spýtal, či to bolo dobré a či som si to užila. Nikdy by som si nepomyslela, že sa mi môže niečo také stať. Nemohla som to pochopiť. Myslela som si, že zomriem," dodala na záver zlomeným hlasom.

Viac o téme: ZnásilnenieUtečenciNemeckoLaraRheda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu