Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Matka, ktorej milovaného chlapčeka (10) znásilnil migrant v bazéne: Želanie pre zvrhlíka!

Dunja zmenila svoje nazeranie na migrantov. Zobraziť galériu (3)
Dunja zmenila svoje nazeranie na migrantov. (Zdroj: Kronen Zeitung)

VIEDEŇ - Matka chlapca, ktorého znásilnil iracký migrant v bazéne v Rakúsku, uviedla pre miestne médiá, že ľutuje, že učila svoje deti, aby boli prívetivé k migrantom a opísala výroky páchateľa na svoju obranu ako "jednoducho monštruózne". Nešťastná žena si teraz praje, aby vo väzení zažil všetky muky za to, čo urobil jej bezbrannému synovi.

Nechutný prípad znásilnenia v susednom Rakúsku: Utečenec sa uspokojil na malom chlapcovi!

Dunja, ktorá prišla do Rakúska ako prisťahovalkyňa zo Srbska v 90-tych rokoch počas občianskej vojny, povedala, že vždy učila svojich päť detí ponúknuť rovnakú pohostinnosť novoprišelcom, akej sa dostalo jej samej. Avšak po vypočutí si útočníkových tvrdení, že mal "príliš veľa sexuálnej energie", trvá na tom, že má byť poslaný do väzenia a potom byť vyhostený. Svoju láskavosť už oľutovala.

Chlapec, známy len ako Goran, musel byť hospitalizovaný s vážnymi zraneniami a podľa matky teraz každú noc plače. Pre denník Kronen Zeitung prezradila, že ako slobodná matka musí v rukách obracať každé euro, ale vždy svoje deti povzbudzovala, aby nesúdili iných ľudí. Avšak odkedy začula výroky irackého migranta, že bol sexuálne frustrovaný, pretože už nemal štyri mesiace pohlavný styk, došlo u nej k zmene.

"Nemohla som tomu uveriť, keď som to počula. Pochádzam zo Srbska a strávila som päť rokov v dome spolu s ľuďmi z rôznych národov. Určite nemôžu hovoriť o mne, že som rasistka, ale pokúsiť sa brániť týmto spôsobom je jednoducho príšerné. Je to, ako by som ja povedala, že zajtra sa chystám do banky vylúpiť ju, pretože nemám dostatok peňazí pre mojich päť detí. Viem, že fyzické rany sa zahoja, ale rany na jeho duši sa nezahoja nikdy," hovorí rozhorčená matka.

Rakúske médiá priniesli rozhovor s nešťastnou matkou.
Zobraziť galériu (3)
Rakúske médiá priniesli rozhovor s nešťastnou matkou.  (Zdroj: Kronen Zeitung)

Migrant na polícii vypovedal, že vedel, že takýto akt je "zakázaný v akejkoľvek krajine na svete", nebol "vždy chorý", a že má dcéru a manželku v Iraku. Muž, ktorý vo Viedni pracoval ako taxikár, dodal, že si uvedomuje, že to bola strašná chyba podľahnúť prebytku sexuálnej energie a že nechcel chlapca zraniť.

Rakúšania o znásilnení, ktoré sa odohralo ešte 2. decembra pri bazéne vo viedenskom Theresienbade, neinformovali hneď v záujme ochrany obete. Podľa matky jej syn miloval plávanie a dala mu tri eurá, aby sa mohol ísť po škole kúpať. Keďže vedela, kam šiel, neočakávala ho hneď po vyučovaní doma. Po troch hodinách jej však zavolal celý uplakaný a nebolo mu ani rozumieť, čo do telefónu rozpráva. Potom niekto iný do mikrofónu povedal, že má okamžite prísť, pretože jej dieťa bolo sexuálne napadnuté.

Matka utekala na plaváreň, kde videla cez okno svojho chlapca sedieť v miestnosti s mužom v plavkách, ktorý mal na rukách putá. Zobrala so sebou aj svoju sestru a polícia ju musela zastaviť, keď sa chcela vrhnúť na páchateľa, ktorý za jej synom prišiel do WC kabínky. "Nechcem, aby bol vyhostený, chcem, aby bol uväznený, pretože som počula, čo robia sexuálnym zvrhlíkom, ktorí prznia deti, vo väzení. Chcem, aby zažil vo väzení všetko, čo môžu sexuálni útočníci zažiť od ostatných odsúdených. A potom chcem, aby ho deportovali," znie tvrdý odkaz matky.

Viac o téme: ZnásilnenieMigrantRakúsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu