Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dánka (17) sa ubránila sexuálnemu útočníkovi, ktorý ju chcel znásilniť: Čaká ju za to pokuta!

Antiperspiranty by sme nemali používať!
Antiperspiranty by sme nemali používať! (Zdroj: thinkstock.com)

KODAŇ - Sedemnásťročnú Dánku, ktorá sa s pomocou korenistého spreja ubránila sexuálnemu útočníkovi, čaká pravdepodobne pokuta 500 dánskych korún (cca 67 eur). V Dánsku je totiž zakázané korenisté spreje vlastniť, uviedol v utorok tamojší spravodajský portál The Local. Útočník je stále na úteku.

Internetom koluje poburujúce VIDEO mladej Švédky: Nadržaní migranti od nej chceli sex

Incident sa odohral pred týždňom v juhodánskom meste Sönderborg, odkiaľ je hlásených niekoľko prípadov obťažovania žien žiadateľmi o azyl. Či je za týmto prípadom utečenec, nie je jasné. Dievča len vypovedalo, že útočník hovoril po anglicky. Ďalej uviedlo, že ho zrazil na zem, rozopol nohavice a snažil sa ho vyzliecť. Pomocou korenistého spreja sa mu ale podarilo z mužovho zovretia vyslobodiť.

"Korenistý sprej je nelegálne vlastniť a používať, preto bude v tejto veci pravdepodobne stíhaná," ​​uviedol policajný hovorca Knud Kirsten v rozhovore s televíznou stanicou TV Syd.

Príbeh dievčiny vyvolal v krajine pobúrenie, rad ľudí sa už prihlásil s tým, že za ňu pokutu zaplatí. Incident sa navyše stal v čase, keď ženy v Sönderborgu aj v ďalších dánskych mestách upozorňujú na prípady obťažovania zo strany utečencov. Jeden nočný klub v meste kvôli tomu zakázal vstup ľuďom, ktorí sa nedohovoria dánsky, anglicky alebo nemecky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu