Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

UEFA sľúbila utečencom 1 euro za lístok: Neuveríte, koľko divákov prišlo v Poľsku na futbal!

(Zdroj: Twitter)

POZNAŇ - Poľskí fanúšikovia dali jasne najavo, čo si myslia o pomoci futbalovej organizácii UEFA utečencom. Tá sľúbila za jeden lístok na zápas Európskej ligy jedno euro na pomoc utečencom. Poliaci to pochopili a pripravili nečakané prekvapenie.

Priemerná návštevnosť poľského klubu na domácom trávniku je približne 20 tisíc divákov. Štvrtkový zápas Európskej ligy s Belenenses však priamo sledovalo na štadióne len niečo cez 3 tisíc divákov. Fanúšikovia ho jednoducho odbojkotovali! Prečo?

UEFA sľúbila pomoc utečencom. Za jeden predaný lístok im chce venovať jedno euro. Toto Poliaci pochopili po svojom a dali jasne najavo, čo si myslia o pomoci pre utečencov. Na zápas sa vykašľali a neprišli. Ich postoj však priamo kontrastuje s pohľadom španielskych fanúšikov. Tí priniesli transparent s nápisom "Vitajte utečenci" vo svojom zápase s Agsburgom.

Poliaci ešte aj pred štadiónom vyslali veľmi jasný signál. Fanúšikovia vyvesili transparent s nápisom "Stop islamizácii". Protest organizovalo tvrdé jadro fanúšikov. Pokus UEFA tak zrejme aspoň u fanúšikov Lech Poznaň nevyšiel podľa predstáv.

Viac o téme: FutbalUtečencovPoľskoLech Poznaň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu