Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Daeš zverejnil najzverskejšie video: Krvavé sviatočné divadlo, zajatcov popravili ako dobytok

Krvavá poprava mužov mala pripomínať zabíjanie dobytka. Zobraziť galériu (2)
Krvavá poprava mužov mala pripomínať zabíjanie dobytka. (Zdroj: Daeš/The Making of Illusion)

RAKKA – Nové video teroristickej organizácie Daeš s názvom The Making of Illusion je ukážkou zverstiev, akých sú islamskí radikáli schopní bez záchvevu ľudskosti. K zajatcom na ňom pristupujú ako k dobytku odsúdenému na porážku.

Video islamisti uverejnili v prvý deň veľkého náboženského sviatku obety s názvom Eid al-Adha. Pripomína čin Abraháma, ktorý najvyššiemu neobetoval svojho syna, ale namiesto neho zabil jahňa. V rámci sviatku dostávajú chudobní ľudia ako dar mäso z obetovaných zabitých hospodárskych zvierat.

VIDEO zvnútra súdnej siene Daeš a ľudských klietok: Tu zazneli tie najbrutálnejšie tresty

Snahou extrémistov bolo nakrútiť symbolické video, ktoré by obetovanie ukázalo v trocha inom svetle. Zajatcov v oranžových kombinézach sa preto rozhodli popraviť surovým spôsobom. Teroristi beštiálne zavraždených mužov obviňovali zo spojenectva so Západom a špionáže, uviedol portál Heavy.com. Na videu sa objavili aj zábery z predchádzajúcich teroristických útokov.

Odsúdencov teroristi nahnali do budovy, v ktorej porážajú hospodárske zvieratá a zajatcov prinútili, aby si pokľakli na zem chrbtom k hákom, na ktorých visieva podrezaný dobytok. Potom si z nich vyberali jeden po druhom. Mužov dotiahli ku kanalizácii, ktorá odvádza tečúcu krv zabitých zvierat a na tomto mieste im brutálne podrezávali hrdlá. Následne ich telá zavesili na háky.

Daeš zverejnil najzverskejšie video:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daeš/The Making of Illusion)

Viac o téme: JatkyDaeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu