Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Choré VIDEO Daeš: "Potečie vaša krv", armáda detí sa vyhráža a je pripravená rozsievať smrť

Títo chlapca sa vraj všetkým pomstia. Zobraziť galériu (3)
Títo chlapca sa vraj všetkým pomstia. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Znepokojujúce video zverejnené teroristickou organizáciou Daeš ukazuje výcvik sirôt za detských vojakov. Chlapci majú na sebe maskáčové uniformy, vesty a v rukách držia samopaly. Atmosféru podfarbuje pieseň vo francúzštine a titulky, ktoré hlásajú, že sú to muži pripravení vyhodiť sa do vzduchu. Podobných vyhrážok je však oveľa viac.

Barbarský príbeh z vnútra Daeš: Exbojovník prehovoril o živote v pekle a dramatickom úteku

"Pozor, sme pripravení bojovať," hlása nápis vo videu a kamera zobrazuje malých chlapcov, ako pochodujú so zbraňami. Neskôr deti sedia v kruhu a pravdepodobne sa učia, ako nabiť útočnú pušku. Napriek tomu, že sa na záberoch nezobrazuje žiadne násilie, pôsobia veľmi hrozivo. Dopĺňajú ich totiž titulky, ktoré evokujú, že práve z týchto sirôt si Daeš buduje svoju novú armádu pripravenú kedykoľvek položiť svoje životy a zniesť so sebou zo sveta, čo najväčší počet nepriateľov.

Choré VIDEO Daeš:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Vaša krv potečie za vaše ohavné zločiny," znie jedna z vyhrážok. "Naši bojovníci sú všade. pripravení sa obetovať. Dajte si pozor, naše siroty rastú. Živia svoj smäd po pomste," pokračujú tvrdé slová na adresu všetkých, pre ktorých Daeš chystá kruté chvíle.

Choré VIDEO Daeš:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Daeš je známy tým, že na džihád využíva aj malé deti. Len nedávno sa objavilo video, v ktorom štvorročný chlapec vyhodil do povetria automobil so "špiónmi". Iné dieťa sa zase podieľalo na poprave zajatca, ktorému malo nožom odrezať hlavu.

Viac o téme: Islamský štátDaeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu