Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bojovník Islamského štátu sa pekne strápnil: Zajali ho, spustil nárek, horšie ako malý chlapec!

Člen IS sa rozplakal ako decko Zobraziť galériu (2)
Člen IS sa rozplakal ako decko (Zdroj: YouTube)

BAGDAD - Bojovníci z Islamského štátu nie sú až takí drsní chlapi, ako sa na prvý pohľad robia. Dokazuje to video, v ktorom sa jeden z nich rozplače ako malé decko po tom, ako padol do zajatia protivníka. Veru neskoro plakať nad rozliatym mliekom.

Na serveri Live Leak sa objavilo dramatické video zachytávajúce zroneného teroristu IS. Plače na ňom ako malý chlapec, pretože ho v Iraku zajali kurdskí vojaci. Sedí v obrnenom vozidle a nezdá sa, že by mal nejaké zranenia. Krátko predtým ho do ľavého stehna zasiahli teaserom. Kurdi sa na jeho vzlykoch a zúfalstve dobre bavia, pre takéhoto človeka nemajú ani trochu zľutovania.

Bojovník Islamského štátu sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Mladík je oblečený ako civil, ruky má zviazané vzadu za chrbtom a oči má zakryté čiernou páskou. Okrem neho sedí v transportéri ešte jeden muž, je však ticho a nenarieka. Nie je známe, kde presne ich zajali, v pozadí videa len vidno kurdskú vlajku.

 

Propagandistické VIDEO sa zvrhlo na smrtiace inferno: Islamského teroristu pred kamerou vyhodili do vzduchu

Video pochádza ešte z minulého decembra, no v posledných dňoch začalo opäť kolovať na webe. Osud zajatcov nie je známy, no viacerí užívatelia si myslia, že boli umučení na smrť.

Viac o téme: TeroristiIslamský štát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu