Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kde nepomohli profesionálni lekári, uspel zázrak: Zvrat v živote markizáckeho farmára!

Láska k motorkám takmer markizáckeho farmára Tibora Repu stála nohu. Zobraziť galériu (7)
Láska k motorkám takmer markizáckeho farmára Tibora Repu stála nohu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Keby dal na rady odborníkov, všetko mohlo byť úplne inak! Finalista markizáckej reality šou Farma Tibor Repa (48) vie, aké je mať šťastie v nešťastí. Keď pred rokmi prežil hrozivú nehodu na motorke, takmer prišiel o nohu. Lekári mu ju chceli amputovať, no automechanik sa nedal. Rodák z Pustých Úľan sa totiž rozhodol riešiť celý problém úplne iným spôsobom. A podarilo sa, stal sa hotový zázrak.

Už v týchto dňoch na markizáckej Farme bojuje o lákavú finančnú výhru 12 odvážlivcov. Jedným z nich je aj sympatický Tibor Repa z Pustých Úľan. Tomu však ťažké chvíle na izolovanom statku budú zrejme pripadať ako prechádzka ružovou záhradou. 48-ročný súťažiaci si totiž v živote prešiel už oveľa horšími chvíľami. Veď ako 24-ročný sa takmer stal invalidom.

Zručný automechanik totiž prežil veľmi vážnu nehodu na motorke. Lekári mu oznámili, že ho čaká amputácia nohy a bude odkázaný na vozíček. No farmár sa s týmto zdrvujúcim verdiktom jednoducho nezmieril. Vyhľadal pomoc ľudového liečiteľa a stal sa zázrak - noha sa mu uzdravila a chirurgický zákrok už nebol potrebný. 

Ťažkým obdobím si však Tibor musel prejsť aj v detstve. Keď mal len 15 rokov, jeho otec tragicky zahynul na následky zranení pri prepadnutí. „Mal len 32 rokov, keď ho v deň výplaty zabili pre peniaze,“ prezradil zdrvený súťažiaci, ktorého najviac mrzí, že tomu nedokázal zabrániť. 

Aktuálne Repa opäť prechádza nepríjemným obdobím. Po dlhých 11-tich rokoch manželstva mu totiž prišla do schránky žiadosť o rozvod. A tak sa mu nadobro rozplynul aj sen o šťastnej rodinke. Navyše mu vraj jeho expartnerka bráni vídať milované dcérky, preto riešenie hľadá na Farme. Peniaze, ktoré by v reality šou mohol vyhrať, by investoval do právnikov, aby svoje deti získal späť. Tak sa nechajme prekvapiť, či sa mu to napokon podarí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu