Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Víťaz markizáckej Farmy Mário Drobný je v tom až po uši: S touto kráskou plánuje budúcnosť!

Mário Drobný je čerstvo zamilovaný - jeho láskou je modelka Nikol. Zobraziť galériu (9)
Mário Drobný je čerstvo zamilovaný - jeho láskou je modelka Nikol. (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook)

BRATISLAVA - Kráska po jeho boku! Víťaz tretej série markizáckej reality šou Farma je zamilovaný až po uši. Ako sa nám podarilo zistiť, po boku Mária Drobného (22) sa už istú dobu pohybuje sexi modelka Nikol (20). Hoci je vzťah relatívne čerstvý, už spolu plánujú budúcnosť.

Svalnatý fešák Mário Drobný počas svojho pôsobenia v reality šou Farma pobláznil hlavu nejednému dievčaťu. Do vypracovaného tela kulturistu zo Zavaru sa zapozerala aj kolegyňa zo statku Edita Orosová. Išlo však len o jednostrannú lásku a po príchode do bežného života sa ich cesty nadobro rozišli. Získať si farmárove srdce sa napokon pred vyše rokom podarilo krásnej študentke Daniele. No ani tento vzťah nemal dlhú životnosť. Po jeho skončení si televízny sympaťák užíval slobodu. 

Voľnosti však už tiež odzvonilo. Po boku víťaza tretej série markizáckeho projektu sa totiž začala objavovať nová žena. Ide o fešnú Nikol, ktorá sa živí tak ako on v minulosti - modelingom. Topkám svalnatý mladík prezradil, že sa s kráskou začal stretávať na jar tohto roka. „Predtým sme si dlho písali. Bolo to príjemné, mali sme mnoho spoločných tém,“ prezradil pre topky.sk Drobný, ktorý nešetril chválami na adresu partnerky: „Ako keby vniesla do môjho života iskru a optimizmus. Potreboval som pri sebe slniečko, ktoré urobí môj deň krajší a to sa mi pri Nikol splnilo.“

Ako bývalý farmár tvrdí, s mladou fešandou to myslí vážne. „Sme zaľúbení a máme radosť z nášho života. Plánujeme spoločnú budúcnosť. Bývame spolu, varíme si a tešíme sa z každodenných maličkostí,“ prezradil zamilovaný Herkules. Nechajme sa teda prekvapiť, čo sa z ich vzťahu napokon vykľuje a či bude aj svadba. 

Mário Drobný zbalil takúto krásku.
Zobraziť galériu (9)
Mário Drobný zbalil takúto krásku.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu