Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najkrajšie telo sveta: Sexi Slovenka z Farmy a Komisára Rexa bodovala na súťaži krásy!

Martina Štetiarová zabodovala skvelou postavou. Zobraziť galériu (12)
Martina Štetiarová zabodovala skvelou postavou.

ČÍNA - Jeden úspech za druhým! Martina Štetiarová (29) po zisku titulu Miss Carat Tuning 2013 boduje aj mimo Slovenska. Nafotila viacero zahraničných kampaní a zahrala si aj v seriáli Komisár Rex. Najnovšie môže blondínka oslavovať aj úspech na medzinárodnej modelingovej súťaži. Bola totiž vyhlásená za súťažiacu s najlepšou postavou na svete.

Nestratí sa ani vo svete! Martina Štetiarová v markizáckej šou Farma neuspela, no o to viac sa jej začalo dariť potom. Stala sa Miss Carat Tuning 2013 a v zahraničí odštartovala celkom úspešnú modelingovú kariéru. 

Tú sa rozhodla podporiť aj účasťou na medzinárodnej súťaži World Supermodel 2014, ktorej sa zúčastnilo 35 modeliek z rôznych krajín. A ako to už býva zvykom, slovenská krása zabodovala. Blondínka získala titul Best Figure of the World a odteraz si môže povedať, že má to najkrajšie telo na svete. Už čoskoro ale môže triumfovať opäť. „Koncom júna ma čaká ďalšia svetová súťaž, ale medzitým ešte stihnem odovzdať korunku novej Miss Carat Tuning,” povedala nám Martina. 

Toto telo skrýva Martina Štetiarová pod šatami.
Zobraziť galériu (12)
Toto telo skrýva Martina Štetiarová pod šatami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu