Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nové autentické VIDEO pár sekúnd po zostrelení boeingu: Toto sa dialo na mieste tragédie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

KYJEV - Na internete sa objavilo nové video zachytávajúce pád zostreleného boeingu. Dôkazy zatiaľ smerujú k proruským separatistom, no doteraz nebol nikto oficiálne potrestaný. Putin sa bráni, štátnici zosnulých obetí v lietadle, chcú od neho ospravedlnenie. Aj toto nové video potvrdzuje, že po páde už nebolo nikomu pomoci.

Na videu je vidieť ako tesne po páde k nemu prichádzajú ukrajinskí obyvatelia, aby sa presvedčili, čo sa stalo. Tí si pravdepodobne mysleli, že ide o vojenské lietadlo zostrelené jednou z bojujúcich strán. No neskôr sa ukázalo, že na tomto mieste si našlo smrť všetkých 298 pasažierov.

Zostrelený Boeing

Nové snímky ruskej televízie

Ruská štátna televízia v piatok odvysielala zábery, o ktorých tvrdí, že ide o družicové snímky stíhačky MiG-29 pohybujúcej sa v blízkosti zrúteného lietadla malajzijských aerolínií na východe Ukrajiny. Deň potom sa však už objavili dôkazy, že je to celé podvrh.

Nové autentické VIDEO pár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: russia.tv)

Ivan Andrijevsky, viceprezident ruskej komory inžinierov, vyhlásil v hlavných správach ruských štátnych televízií, že snímky môžu pochádzať z britskej alebo americkej špionážnej družice. „V súlade so súradnicami uvedenými na obrázku môžeme predpokladať, že snímka bol zhotovená z amerického alebo britského satelitu. Vykonali sme podrobnú analýzu obrazu a žiadne známky falzifikátu sme neidentifikovali,“ uviedol pre server lifenews.ru.

K zostreleniu lietadla malajzijskej spoločnosti došlo 17. júla nad východnou Ukrajinou, pričom zahynulo všetkých 298 ľudí na palube. Doteraz boli identifikované pozostatky 289 obetí. Šéf holandskej diplomacie Bert Koenders v pondelok uviedol, že niektoré ľudské ostatky sa možno už nikdy nepodarí nájsť. V rovnakom duchu sa pre médiá vyjadril aj ukrajinský hovorca Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE) Michael Bochurkiv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu