Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čierny kôň volieb Nesrovnal je za vodou: Zarobil si na rodinný dom aj Porsche!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Kandidát na primátora Ivo Nesrovnal je pre mnohých Bratislavčanov neznáma tvár. Podarilo sa nám zistiť, čo skrýva vo svojej garáži. Okrem luxusného domčeku sa môže pýšiť autami značky Porsche a špičkovým motocyklom. Zdá sa, že nebude odkázaný na svoj plat podobne ako prezident Andrej Kiska, ktorý sa vzdal svojej mzdy. Bratislavský rodák chce šéfovať hlavnému mestu hlavne preto, aby ju konečne prebral zo stagnácie.

Nesrovnal je spolumajiteľom domu v lukratívnej lokalite Palisády, ktorého hodnota spolu s pozemkom sa môže vyšplhať až do výšky niekoľko stoviek tisíc eur. Okrem neho jazdí na striebornom Porsche Cayenne. Spolu s ním má ešte jeden športiak a špičkový motocykel.

V garáži má dve autá značky Porsche, na ktoré si zarobil právnickou prácou v Nemecku. "Ja som 13 rokov pracoval v medzinárodnej advokácii, jednej z najvýznamnejších nemeckých právnických kancelárií. S tým je spojené aj určité finančné ohodnotenie a status. Tie autá, ktoré mám, zodpovedali môjmu vtedajšiemu spôsobu života,"" prezradil nám kandidát na primátora.

Čierny kôň volieb Nesrovnal
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Vraj ho viacero ľudí videlo jazdiť na mestské zastupiteľstvo vo Ferarri. "Ferarri nemám. Mal som ho iba od kamaráta požičané, asi pred dvoma rokmi v lete a to bolo na pár dní. Na zastupiteľstvo som s ním nechodil, to je lož, zareagoval kandidát na primátora s tým, že teraz chodí na bicykli alebo hromadnou dopravou.

Nesrovnal zasadá do svojho Porsche Cayenne
Zobraziť galériu (7)
Nesrovnal zasadá do svojho Porsche Cayenne  (Zdroj: Jan Zemiar)

Do kampane vrazí maximálne 200 tisíc eur. Všetko pôjde z vlastného vrecka, podobne ako to robil v prezidentských voľbách aj Andrej Kiska. "Kampaň bude primerane nákladná, počítam takých 150 až 200 tisíc eur. Sú to moje peniaze z vlastného. Verím, že Bratislavčania chcú nového primátora. Nebudem musieť nikomu nič vracať. Žiadne zmanipulované zákazky ani nič podobné," tvrdí a dodáva, že kedykoľvek je pripravený ukázať účet.

Čierny kôň volieb Nesrovnal
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Momentálne má plne ruky práce s prebiehajúcou kampaňou. Ľudia vraj cítia stagnáciu a chcú zmenu."Usilovne pracujeme, som každý deň v uliciach, rozprávam sa s Bratislavčanmi a zatiaľ mám veľmi pozitívne odozvy. To ma napĺňa energiou a viem, že ľudia chcú posunúť Bratislavu ďalej. Cítia stagnáciu a 25 rokov po revolúcii hovoria, že treba novú krv, mladých ľudí," povedal nám Nesrovnal.

Motocykel BMW R1200GS
Zobraziť galériu (7)
Motocykel BMW R1200GS  (Zdroj: Jan Zemiar)

Zmerať sa chce najmä na tri témy - dopravu, čistotu a developerov. "V Bratislave kolabuje doprava, musíme sa vrátiť ku konceptu bratislavskej železnici a vytvoriť viac parkovacích miest. Bratislava nikdy nebola taká špinavá. Postriekané steny, bilbordy v parkoch, neporiadok v uliciach, košov je v uliciach málo," vymenoval hlavné problémy Bratislavy, ktoré chce riešiť. Takisto chce nové pravidlá pre developerov, aby boli jasne zrozumiteľné a hlavne, aby sa nemenili často.

Čierny kôň volieb Nesrovnal
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Prieskumom príliš neverí. Keby mali vždy pravdu, tak by sme nemali prezidenta Andreja Kisku. "Neriadim sa podľa prieskumov a keby sa ľudia rozhodovali podľa prieskumov, tak by sa dnes slovenský prezident volal Robert Fico. My sme si robili prieskum v máji a ďalší prieskum si dáme spraviť v októbri. No od posledných zverejnených údajov sme mali omnoho lepšie čísla," dodal Nesrovnal. Vral veľa ľudí, ktorých stretáva, mu hovorí, že zmobilizujú celú svoju rodinu, priateľov a známych.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu