Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slunce, seno, Bartošová: Kuk na prsia vyšetrovateľky samovraždy! Nahá v kultovej komédii

Vyšetrovateľka smrti Ivety Bartošovej Kamila M. nie je žiadna hanblivka. Zobraziť galériu (11)
Vyšetrovateľka smrti Ivety Bartošovej Kamila M. nie je žiadna hanblivka. (Zdroj: Slunce, seno, erotika)

PRAHA - To je odhalenie! Včera uplynuli už dva týždne odvtedy, čo Iveta Bartošová (†48) dobrovoľne ukončila svoj život. Speváčkina smrť je stále vyšetrovaná a prípad má pod palcom kriminalistka Kamila M. Najnovšie vyšlo najavo, že ryšavka nie je vo svete šoubiznisu žiadnym nováčikom. Zahrala si totiž v poslednom diele trilógie Slunce, seno... V eroticky ladenom filme ukázala svoje prednosti v celej kráse.

Šteklivá minulosť! Od samého začiatku vyšetruje samovraždu Ivety Bartošovej kriminalistka Kamila M. spolu s kolegom. Dvojica sa ukázala aj na pondelkovom pohrebe zosnulej interpretky. Policajtka sa pokúšala dostať aj do smútočnej siene, no neúspešne. A tak si ju mohli prítomní pred krematóriom naozaj dobre obzrieť. Spoznali v nej jednu z aktérok šteklivej módnej prehliadky v kultovom filme Slunce, seno, erotika.

Vtedy 18-ročná copatá tmavovláska sa pred zrakmi celých Hoštíc premávala po móle s odhalenými prsiami. „Kamilka bola skvelé, naozaj inteligentné dievča. Bola za každú srandu - v tom dobrom zmysle slova,” prezradil českému denníku Blesk na margo kriminalistkinho účinkovania režisér trilógie Zdeněk Troška. „Prekvapilo ma, že robí na prípade Bartošovej,” dodal. Aktuálne je Kamila známa ako ryšavá policajtka, ktorá má pod palcom vyšetrovanie ostro sledovanej samovraždy Ivety Bartošovej.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu