Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok po smrti Bartošovej: Rychtář odhalil svoj krutý plán!

Josef Rychtář má netradičné plány s vecami po Ivete Bartošovej. Zobraziť galériu (6)
Josef Rychtář má netradičné plány s vecami po Ivete Bartošovej.

PRAHA - Stále dokáže prekvapiť! Josef Rychtář (56) po smrti Ivety Bartošovej (†48) šokoval hladkaním koľajníc či ukazovaním kameňa s krvou a vlasmi jeho mŕtvej manželky. Pred kamerami však toho predviedol ešte viac. Televízia Prima po pohrebe speváčky odvysielala ďalšie jeho vyhlásenia nakrútené len dva dni po tragickej udalosti. Vdovec prezradil, čo si plánuje z vily v Uhříněvsi odniesť a ako chce s vecami po milovanej žene naložiť. Bývalý ochrankár šokuje plánom, vďaka ktorému zničí úplne všetko.

Morbídne gestá! Josef Rychtář si z miesta, kde spáchala Iveta Bartošová samovraždu, odniesol domov kameň s jej prilepeným vlasom. Tým však vdovcove zvláštne správanie neskončilo. Len dva dni po jej smrti sa už pred kamerami delil o svoje plány týkajúce sa speváčkiných vecí. 

Vilu síce chce podľa vlastných slov prenechať celú Ivetinmu synovi Arturovi Štaidlovi, ale nie so všetkým, čo sa v nej nachádza. „Rozhodol som sa, že odveziem všetky šaty, oblečenie a topánky. Vezmem ich z jedného prostého dôvodu, že si neprajem, aby boli akýmkoľvek spôsobom niekde predané, či už v aukcii, či inou formou,” prezradil pre Primu Rychtář. 

Je evidentné, že ani po smrti umelkyne sa nevzdal svojho zvyku rozhodovať vždy o všetkom len sám. Aj tento krok totiž naplánoval bez ohľadu na to, či by si niečo po Ivete nechceli nechať jej príbuzní. Ešte viac však zaráža, čo presne chce s Bartošovej oblečením spraviť. „Som rozhodnutý tieto veci po pietnej lehote zapáliť a zničiť ich,” vyhlásil Josef. Pri pomyslení na to, že aj telo speváčky bolo spálené pri kremácii, až mrazí. A otázkou je, či ide o dôstojné naloženie s jej vecami a či by si to ona sama tak priala...

Isté však je, že ani jej želanie ohľadom miesta posledného odpočinku jej Rychtář nesplní. Kým Iveta túžila byť rozptýlená na záhrade za vilou, vdovec však vyberá hrobové miesto. Samozrejme, v blízkosti svojej rodiny a nie tej speváčkinej. Po pohrebe, na ktorom bolo len 13 ľudí z jeho strany, to už ale zrejme nikoho ani neprekvapuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu