Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dôvod vojny? Nové detaily choroby Putina: Rakovina ho zabíja, zostáva mu už len málo času!

(Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin trpí rakovinou pankreasu! Šokujúcu správu priniesli americké noviny s odvolaním sa na nemenované zdroje. Špekulácie sa vynorili už v minulosti, no teraz nabrali na sile. Podľa tajných zdrojov mu zostávajú už len tri roky života!

Správu priniesol americký New York Post. Teraz vraj podstupuje rôzne procedúry, aby sa vyliečil a verejnosť nič nespozorovala. V poslednej dobe ho vídať opuchnutého, čo majú byť následky liečebného procesu. Práve pre tento fakt sa rozhodol napadnúť Ukrajinu, aby sa stihol zapísať do dejín ako veľký vládca, podobne ako Peter Veľký.

Zdroje z Poľska a Bieloruska Američanom prezradili, že všetko nasvedčuje smrteľnej chorobe. Staručký doktor, ktorý ho mal dostať z najhoršieho, spoluprácu s Putinom už ukončil. Noviny poukázali tiež na to, že prvý raz po 15 rokoch si zobral v septembri dovolenku a narodeniny oslávil sám na sibírskej tajge.

Ďalším dôkazom môže byť aj prepustenie dlhoročného oponenta Chodorkovského z väzenia. "Chce mať pred smrťou čisté svedomie," napísali noviny.

Americké zdroje uvádzajú, že mu zostávajú už len tri roky života. Rakovina pankreasu je veľmi nebezpečný typ rakoviny. Drvivá väčšina ľudí ochoreniu podľahne. Vďaka polohe pankreasu v ľudskom tele sa len veľmi ťažko diagnostikuje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu