Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kompletná predpoveď aj o Ukrajine desí svet: Čo sa bude diať v najbližších dňoch!

Astrológ Pavel Globa Zobraziť galériu (2)
Astrológ Pavel Globa (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Až desivo presná! Taká má byť prognóza ruského astrológa Pavla Globu, ktorý ešte pred troma rokmi po stretnutí so známymi šamanmi a parapsychológmi predpovedal, že tretia svetová vojna vypukne počas, alebo len pár dní po zimných olympijských hrách v Soči. Desivosť katastrofického scenáru spočíva v dátume, ktorý pripadá na súčasné obdobie, kedy sa pozornosť celého sveta upriamuje na vyostrený konflikt na Ukrajine.

Predpovedí tretej svetovej vojny sme tu mali už niekoľko. Až táto však po rokoch upútala pozornosť aj niektorých skeptikov, no najmä konšpirátorov. Ešte v marci 2011 sa za jedným stolom zišli známi ruskí astrológovia, šamani a parapsychológovia, aby prediskutovali prognózy na blízku i vzdialenú budúcnosť. Vtedy však určite ani len netušili, že sa ľudia budú k ich predpovediam vracať aj po rokoch.

Azda najpôsobivejšou je vzhľadom na súčasnú krízu zúriacu na Ukrajine proroctvo ruského astrológa Pavla Globu. Predpovedal skorý rozpad Ukrajiny na tri časti, pričom dve z nich by sa mali stať súčasťou nového ruského impéria. Do roku 2014 by mali podľa neho existovať de facto dve nezávislé územia, približne v rovnakej forme, v akej dnes existujú v Moldavsku. Ďalej predpovedal, že východoeurópska federácia bude súčasťou ruského impéria a Krym sa stane ukrajinským Čečenskom.

Napätie na Kryme.
Zobraziť galériu (2)
Napätie na Kryme.  (Zdroj: Twitter)

Tretia svetová po ZOH v Soči

Najdesivejšou je však jeho predpoveď tretej svetovej vojny, ktorá by vraj mala vypuknúť už čoskoro. Na dátume sa zhodol aj s ostatnými astrológmi, šamanmi a parapsychológmi. Nová vojna by podľa ich prognóz mala nastať v roku 2014 počas zimných olympijských hier v Soči, prípadne päť dní po ich skončení. „Obávam sa začiatku permanentných vojen na Východe. Nedaj boh, aby to bolo spojené s Iránom, vtedy pri ľubovoľnej situácii, my utrpíme skutočný výbuch absolútne nekontrolovaného totálneho terorizmu," vyhlásil astrológ.

Globa nekonkretizoval, v ktorej krajine konflikt začne, doplnil však, že nepokoje z Afriky sa presunú až k Rusku a masívne protesty vypuknú aj v Strednej Ázii. Dôvodom týchto udalostí má byť zatmenie Mesiaca. Keď sa totiž spojil so Slnkom, vypukli nepokoje v Líbyi a zemetrasenie v Japonsku sa zas udialo počas jeho spojenia s Uránom.

Koniec EÚ aj NATO

Smutný osud podľa prognostikov čaká aj Európsku úniu. "Namiesto jednej Európskej únie sa objaví niekoľko zjednotení. Krajiny Škandinávie a Pobaltia vytvoria Severnú úniu, ktorá  sa stane dedičkou Hanzy. Francúzsko, Taliansko  a Španielsko sa zjednotia do Juhoeurópskej  únie   a tak ďalej. EÚ možno ešte bude existovať, ale iba formálne, na papieri,“ predpovedal Globa. Podľa jeho slov by sa mali rozpadnúť aj iné vojenské a politické aliancie. NATO by malo údajne úplne prestať existovať.

Globa už v roku 1999 vyhlásil, že svet bude čeliť nevídanej kríze, keď sa k moci dostane 44. prezident USA. Ešte v 16. storočí to naznačil aj ruský astrológ Vasilij Nemčin, keď predpovedal otrasy spoza oceánu po tom, čo sa k moci dostane 44. vládca, ktorého označil ako "čierneho človeka". V tomto prípade sa astrológovia pomýlili o pár mesiacov, pretože kríza vypukla ešte pred príchodom prezidenta Baracka Obamu, tvrdia však, že ide o prístupnú nepresnosť. Ak máme hovoriť v globále, USA ako svetová veľmoc podľa astrológa nemá veľkú budúcnosť. Krajinu sa vraj podarí zachrániť, no stratí vedúcu pozíciu.

Ruský astrológ Globa na VIDEU o jednej zo svojích prognóz

Ruský astrológ Pavel Globa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu