Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

»Vyzobaná slnečnica« Sklovská vracia úder: Toto poslala Čechom za urážky!

Sisa Lelkes Sklovská vytasila na českého novinára nielen slnečnicu, ale aj plný výstrih. Zobraziť galériu (10)
Sisa Lelkes Sklovská vytasila na českého novinára nielen slnečnicu, ale aj plný výstrih.

BRATISLAVA - Kauza ešte neskončila! Po zverejnení mien porotcov X Factoru sa české médiá poriadne obuli do Sisy Lelkes Sklovskej (48), ktorej medzi inými priradili aj prívlastok vyzobaná slnečnica. Speváčka najprv k slovným útokom poskytla niekoľko vyjadrení, no najnovšie sa rozhodla pre ďalší krok. Šéfredaktorovi českého bulvárneho portálu poslala nečakaný darček. A reakcia na seba nenechala dlho čakať...

Koniec vojny alebo jej pokračovanie?! Keď sa prevalilo, kto bude sedieť v porote jojkárskeho X Factoru, reakcie boli rozpačité. Ide totiž o nováčikov, ktorí sa na takomto poste zatiaľ neobjavili v žiadnej z predchádzajúcich šou. 

Zo štvorice Sisa Lelkes Sklovská, Celeste Buckingham, Ondřej Brzobohatý a Oto Klempíř však najviac kritiky zožala prvá menovaná. Slovenskej speváčke totiž české médiá poriadne naložili. Medzi rôznymi prívlastkami, ktorými ju počastovali, bolo aj spojenie vyzobaná slnečnica. 

Tmavovláska sa preto rozhodla odfotiť sa práve s týmito kvetmi, ktoré má vraj veľmi rada. Svoju fotografiu vo forme otváracej pohľadnice s napísaným odkazom následne poslala do Čiech šéfredaktorovi webu extra.cz Pavlovi Novotnému. K slovám „Posielam vám srdečný pozdrav zo Slovenska, kde vyzobané slnečnice nerastú” pripojil kuriér aj bonboniéru. 

Topky.sk oslovili samotnú Sisu, aby sme zistili, ako tento nápad vznikol. „Bolo to spontánne rozhodnutie, ktoré vyvstalo počas debaty o tom, ako český bulvár prijal informáciu o mojej prítomnosti v speváckej show X Factor,” povedala nám umelkyňa. Otázka je, či by bola ochotná stretnúť sa s Pavlom aj osobne. „Ľudia ma poznajú ako otvoreného a ústretového človeka. O osobnom stretnutí som zatiaľ neuvažovala, avšak život je plný prekvapení a nepredvídateľných náhod!” reagovala na túto možnosť Sklovská. 

Ako sme sa dozvedeli, celebritami obávaný novinár si darček od sprostredkovateľa prebral a slušne poďakoval. Na svojej stránke však speváčku opäť nešetril. „Sisa, to naozaj vtipné video a pekné fotky nič nemenia na tom, že do X Factoru sa nehodíš. Hovoríš československy ako Gustáv Husák, si smiešna tou zúfalou snahou za každú cenu zastaviť čas, tvoj manžel je na Slovensku považovaný viac-menej za večierkového gašpara. Len má za sebou vplyvný podnik, a tak sa mu to všetci boja povedať, rovnako ako tebe pravdu do očí o tom, že ako speváčka by si sa vlastne nikdy - sama a bez zázemia - nebola schopná uživiť a že sólovým speváčkam tvojho razenia už vlastne dávno odzvonilo. V českom šoubiznise ťa nikto neberie vážne a je vlastne úplne jedno, ako sa budeš v X Factore prezentovať, pretože sa naň nikto nebude pozerať,” nebral si opäť servítky pred ústa. „Sisa, si elegantná a možno múdra žena, ale si proste za zenitom a v ČR ťa máme viac-menej na saláme. A si vyzobaná slnečnica,” dodal Novotný nekompromisne na záver.  

Sledujte TOPKY TV: Kauza »vyzobaná slnečnica« sa dočkala filmového spracovania.

Slnečnica Sklovská

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu