Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kandidátka na prezidenta Helena Mezenská bola online: Patrím všetkým!

Helena Mezenská
Helena Mezenská (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Helena Mezenská sa narodila v roku 1973. Vyštudovala pedagogiku a pracovala ako mediátorka, manažérka mimosúdneho spotrebiteľského centra, v publicistike a spravodajstve ako aj občianskom aktivizme a komunálnej sfére. Vo voľbách do Národnej rady v roku2012 kandidovala na kandidátke Obyčajných ľudí a nezávislých osobností. Teraz kandiduje na prezidenta ako jediná žena a na vaše otázky odpovedala v online rozhovore.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

31.01.2014 13:19 - otázka od ja
Helenka, cítim, že ste jediný kandidát, ktorý sa nič nehrá a nekandiduje zo zištných dôvodov. Ste pre mňa presným opakom nadutého a falošného Procházku a rovnako mladá. Preto Vás budem voliť, dúfam, že ma nesklamete;)
Ďakujem Vám za slová podpory. Máte pravdu, neviem hrať divadlo, nemám na to síl. Všetko, čo robím pramení z môjho srdca. Život mi ukázal, že je to tá najsprávnejšia cesta. Ďakujem vám všetkým za množstvo položených otázok. Ak som sa k niektorým nevyjadrila, verím, že odpoveď na ne nájdete v mojich vyjadreniach v najbližších dňoch. Prajem vám krásny víkend plný pohody a oddychu.
31.01.2014 13:11 - otázka od jaro
Dobrý deň. Poznáte pána Ivana Hoptu lavicoveho politika a predsedu politickej strany USVIT, bývalého člena KSS a poslanca v Humennom? Akú úlohu hra tento pán vo vašej volebnej kampani?
Podporil moje snaženie zberom podpisov v petičnej akcii. Teším sa každému, kto sa k snahe o čisté správne riadenie krajiny pridá.
31.01.2014 13:10 - otázka od Daniel
Pekný deň prajem, prajem Vám veľa úspechov v pracovnom aj osobnom´živote a nech sa Vám podarí to čo ste si predsavzali, takých ľudí ako vy by malo byť v politike viac. Ste jediná normálna kandidátka.
Ďakujem za podporu, Daniel. Dáva mi silu na tejto neľahkej ceste.
31.01.2014 13:08 - otázka od Karol23
Pekný deň Vám prajem MOjou otázkou je či ste za zmenu systému čiže za priamu demokraciu ?
Som za posilnenie skutočnej účasti občanov pri správe vlastnej krajiny, dnes na zásadné rozhodnutia v spoločnosti nemajú takmer žiaden dosah. Politické strany, to čo im sľúbia, neradi následne plnia. Prevládajú politicko-obchodné dohody a rozhodnutia.
31.01.2014 13:07 - otázka od Ferdinad Peroutka
Dobrý deň,aký máte názor na Benešové dekréty a vyhnanie občanov Slovenska po 2.sv.vojne ?Súhlasíte so všetkými bodami KVP....?
Myslím si, že z minulých hriechov a škôd by sme sa mali ponaučiť. Zavrieť za starými krivdami dvere a zamknúť ich na sto zámkov. Na ľudských životoch sa páchali v minulosti aj dnes veľké škody. Začnime byť skutočnými ľuďmi.
31.01.2014 13:05 - otázka od Dora
Ešte stále máte problém rozpoznať neonacistov vo svojom okolí?
Ľudí rozlišujem podľa srdca.
31.01.2014 13:04 - otázka od Ján
Dobrý deň paní Helena,myslíte že Bratislava potrebuje toľko starostov,nestačil by jeden a ostatných zrušiť. Ďakujem za odpoveď
Verejnú správu čo najskôr treba zracionalizovať. Kedysi bol richtár aj sudcom.
31.01.2014 13:04 - otázka od Rastislav Taratuta
čo tak uzákonit hmotnú zodpovednost pre politikov
Nad tým sa treba čo najskôr zamyslieť. Považujem to za účinný nástroj zastavenia korupcie v krajine.
31.01.2014 13:03 - otázka od Ján
Vážená paní Helena,Poznáte percentuálny pomer zamestnanosti produktývných pracovníkov a pracovníkov platených z naších daní na Slovensku? Keď nepostupíte do druhého kola komu odovzdáte vaše percenta voličov. Osobne Vám držím palce aby ste to dotiahla čo najďalej.
Ďakujem za podporu. Keď nepostúpim do druhého kola, dozviete sa aký bude môj ďalší postup. Určite veľa šťastia, Ján.
31.01.2014 13:02 - otázka od Marek
Dobrý deň, zaujímal by ma Váš názor na súčastnú situáciu na Ukrajine. Ďakujem
Verím, že si ľudia na Ukrajine nájdu vlastnú a slobodnú cestu. Budem im v tom držať palce.
31.01.2014 13:02 - otázka od Jan Smerek
Pani buduca "Prezidentka SR" !?Aký je Váš osobný vzťah s najsilnejšou fin.skupinou momentalné v laufe a to J&T aich zdrojom príjmu USS Košice,Holandsko ? Lebo,ináč nemáte šancu.....oni podporuju Fica a křoví mu robí Kiska z Košíc / aká náhoda že z KE ?????
Nemám žiadne vzťahy so žiadnymi finančnými skupinami. K čomu by mi boli?
31.01.2014 13:01 - otázka od jozef
Dobrý deň prajem,chcem sa opýtať kandidátky nevadí vám že ste politická nominantka a nebudete cítiť "národne" ale politicky ?
Ja som predsa občianska kandidátka, to neviete? V petícii ma podporilo 22-tisíc občanov.
31.01.2014 13:00 - otázka od Otta Šík
Dobrý deň p.poslankyňa, nedávno bol publikovaný na topkách článok makroekonóma Mariana Vitkoviča,vzbudil obrovský ohlas verejnosti,aký je Váš názor na makroekonomické trendy v dnešnom štáte ?
Stretla som sa s pánom Vitkovičom a jeho ekonomické postoje na súčasný vývoj ma zaujali, dokonca s mnohými sa stotožňujem.
31.01.2014 12:58 - otázka od Jozef
Dobrý deň, pani Mezenská.Nemám na vás žiadnu otázku,ale chcem vám vyjadriť obdiv, že ako jediná z parlamentu ste nabrala odvahu postaviť sa červeno-modrým gorilám, ktorí zapredali a rozkradli túto krajinu na odpor a pomenovať veci správnym menom. Nebojte sa, máte vysokú podporu národa, aj keď sa to snažia zapredané média, slúžiace bankstrom a finančným skupinám ututlať cez rôzne predplatené prieskumy.Spoločne dokážeme poraziť tento zločinecký systém.Môj hlas a hlasy mojej rodiny máte isté.Okrem toho, že ste inteligentná a odvážna žena s veľkým srdcom , ste aj krásna.Boh žehnaj ľuďom, ako ste vy.
Ďakujem za slová vďaky a podpory, cením si ju. Výsledkom prieskumov mimoriadny význam neprikladám ani ja.
31.01.2014 12:57 - otázka od Jozef Szivák
Dobrý deň krásná poslankyňa ! A nieje to trošku hamba nevediet Deň ukončenia 2.sv.vojny ? Keby 8.alebo 9. Máj 1945,tak to je fuk....,ale SNP ???? Ved s takými znalosťami by za sociku žiak sa nedostal ani na Gymnázium !? To je uroveň dnešných študentov potiažmo kandidátov za Prezidenta SR !?????
Naposledy som sa s týmito dátumami stretla tak ako píšete v škole. V bežnom živote dokonca ani v politickej praxi sa s nimi nezaoberám. Nezaoberám sa s nimi a ani ich nevyužívam. Faktografické údaje nie je to, s čím sa na mňa utláčaní a na svojich právach poškodzovaní občania obracajú. Čo potrebujem a čo potrebujú iní, to ovládam a považujem za oveľa podstatnejšie.
31.01.2014 12:54 - otázka od Jozef M.
Dobrý deň, pani Mezenská. Kto je ten jeden konkrétny človek, ktorý Vás na základe predložených racionálnych argumentov často presviedčal o význame Vášho rozhodnutia uchádzať sa o kandidatúru na prezidenta?
To si nechám pre seba, verím, že mi to dovolíte. Dúfam, že zberom podpisov v petícii som dala dobrý dôkaz aj Vám, že to nebolo iba jeho prianie.
31.01.2014 12:53 - otázka od Jozef Šolc
Kandidati slubuju pre obcana, co budu robit. Co ste vy robili pre obcana doteraz a preco.
Pomohla stovkám ľudí - spotrebiteľom, keď ich oklamali nečestní predajcovia.
31.01.2014 12:52 - otázka od Spravodlivosť
Prajem pekný deň pani kandidátka. Našli by ste ako prezidentka odvahu vrátiť sa k trestnej činnosti, ktorú tu v 90. rokoch napáchal Mečiar a jeho pätolízači, ktorí ekonomicky zruinovali tento štát, tým že kradli, nekalo privatizovali a úmyselne likvidovali dovtedy fungujúce podniky, čím prakticky úplne zničili domáci priemysel. Existuje ešte nejaká reálna šanca, že sa títo gauneri budú niekedy zodpovedať za trestnú činnosť, ktorú napáchali, alebo je Slovensko naozaj bezprávny štát a raj pre nečestných ľudí?
Slovensko naozaj doteraz riadili a riadia nečestní a národu neoddaní ľudia. Nemá zmysel plakať nad rozliatym mliekom. Venovať pozornosť starým hriechom, treba sa chopiť šance meniť veci tu a teraz. Klamať a kradnúť je ich najväčší trest. Strata čistého svedomia je najväčší trest pre každého človeka. Niektorí si to uvedomia, keď je neskoro.
31.01.2014 12:49 - otázka od Jano
Milá panička, čo tak trochu sebekrotikz ? Nemáte žiadnu šancu a predsa sa tu pretŕčate, je to trápne. Oproti tej červenej oblude Timurovi treba riadneho kandidáta a Vy ste tam len na srandu a do počtu ako aj mnohí Vaši kolegovia.Vaša csebavedomie je obrovské, až trápne.
Nie je to moje sebavedomie, je to naliehavá požiadavka Ľudí, ktorí do mňa vkladajú nádej na zmenu. Ja im tú nádej nevezmem, nechcem umierať s tým, že som mohla niečo zmeniť a bola som zbabelá. Porozmýšľajte o tom aj Vy.
31.01.2014 12:48 - otázka od Július
Dobrý deň pani Mezenská, Myslíte si o sebe, že disponujete aj so sebareflexiou a sebakritikou alebo sa len bezhlavo hlásite o prezidenské kreslo, čo je skutočne najvyššie kreslo v každej krajine ? Zlé jazyky tvrdia, že si takto robíte len kampaň sebazviditeľnenia a následne založíte vlastnú, politickú stranu ??? Neviem, či dokážete odpovedať aj na takéto priame otázky, ako sa hovorí na telo ale aj tak Vám prajem pekný deň.
Ďakujem. Pekný deň želám aj ja Vám. Prezidentská kreslo je iba nástrojom na dosiahnutie cieľa a tým je oslobodenie a správne riadenie našej krajiny. Potrebujeme Vašu pomoc, pridajte sa.
31.01.2014 12:46 - otázka od Anička
Pani Mezenská, Kedy a ako ste prišli na to, že máte danosti byť prezidentkou? Poraďte mi, čo mám pre to urobiť, nabudúce by som chcela kandidovať aj ja. Ďakujem. Anička
Ďakujem. Ak to budete cítiť vo svojom vnútri, určite tak učiňte. Pekný deň Anička.
31.01.2014 12:45 - otázka od Kazimír
ahoj Helenka, som finančne absolútne samostatný, rozvedený živnostník na prahu 40tky a priznám sa, že ma priťahujú príjemné a inteligentné ženy ako si ty... pokiaľ viem, tak si stále sólo, takisto ako ja, čo by si povedala na spoločný obedík a neformálnu debatu pri dobrom vínku v nejakej útulnej reštaurácii?
Momentálne všetok čas odovzdávam pomoci našej krajine. Ale za pozvanie ďakujem. Ak ju vyslobodíme, verím, že času na osobné stretnutia bude viac.
31.01.2014 12:44 - otázka od Nik
čo vravíte ako žena na mužské osadenstvo slov. parlamentu? ja tam veru žiadneho fešného nevidím či by podľa vás snáď našiel nejaký čo by stál čo sa vzhľadu týka za zmienku?
Iste, sú tam takí.
31.01.2014 12:44 - otázka od ingrid
Dobrý deň Helenka, máte nejakú vážnu známosť? Ak by ste sa stali prezidentkou kto bude prvou dámou?
Nemám vážnu známosť, patrím všetkým a zároveň nikomu. Stále však verím, že existuje muž môjho srdca a že sa s ním raz stretnem. Určite sa o tom dozviete, ak sa to podarí. Momentálne prechovávam veľkú lásku k našej krajine a ľudia vôkol mňa mi ju opätujú. Som šťastná.
31.01.2014 12:42 - otázka od Fenix
Dobry den, ste vcelku atraktivna zena a aj preto budem volit radsej vas nez tych obstaroznych ujcov, co uz x-krat prezliekli politicke kabaty ci na plagatoch vyretusovaneho demagoga Fica, ktori su vasimi protikandidatmi. Ked uz, tak nech nas vo svete zastupuje niekto na koho sa da aj divat :) Dokazali by ste ako prezidentka v jednani so zahranicnymi diplomatmi pre prospech veci vyuzit aj tkzv. "zenske zbrane"? Prajem pekny den.
Ženské zbrane nevyužívam. Verím a spoľahnem sa na silu svojho presvedčenia. Chcem pomôcť ľuďom v našej krajine a takéto signály budem vysielať všade, kde pôjdem. Ale ďakujem Vám za kompliment, ženu vždy poteší. Hlavne, keď nie je najmladšia.
31.01.2014 12:40 - otázka od DJEFFO
zdravím vás pani Helena... som gay a som na to patrične hrdý... myslíte vo svojom programe aj na našu sexuálnu menšinu a máte nejaké plány na to, ako by ste nás plynulejšie integrovali do názorovo predpojatej slovenskej spoločnosti?
Sľúbiť Vám viem jedno. Nikomu sa pre jeho odlišnosť nevysmievam a ani nikoho neodsudzujem. Veci, ktorým nerozumiem sa snažím s pochopením prijať. Verím, že naša spoločnosť bude tolerovať prirodzenosť každého človeka.
31.01.2014 12:39 - otázka od Tdlo
Dobrý deň p. Mezenská. Pravdu povediac ešte nie som celkom rozhodnutý koho budem voliť. Budete organizovať nejaké predvolebné posedenia či mítingy, na ktorých sa bude podávať pivko, guláš či klobáska grátis? Ak áno, napíšte prosím kde a kedy.
Na stretnutiach bude možno aj občerstvenie, ale ak ma chcete voliť, voľte ma pre presvedčenie. Nechcem si ľudí kupovať za guláš alebo pivo.
31.01.2014 12:38 - otázka od Peter
Pani Mezenska vy ako prezident vy mozte akurat na stanici predavat drzkovu.
Predávala som na stanici, ale kvety počas školy. Nebojím sa žiadnej práce, ale ani neutekám pred výzvami, pred ktoré som postavená. Veľa šťastia Peter.
31.01.2014 12:36 - otázka od Jozef Čišecký
Dobrý deň. Veľmi Vám držím palce,aby ste uspeli vo voľbách.
Ďakujem Jozef, ste milý, vďaka.
31.01.2014 12:36 - otázka od tibor adamcik
BOH s Vami pani Mezenska,obdivujem Vas a dakujem BOHU,ze sa najde v nasom parlamente okrem vacsiny skorumpovanych ,zapredanych a vygumovanych sudruhov a zradcov a oviec este par skutocnych ludi a statnikov,ako ste Vy.Nepochybujem o Vasom umysle,byt skutocnym prezidentom,ze date tomu vsetko najlepsie,ale chcem sa spytat,ci ste pripravena na tie vsetky podlosti,tu spinu,hnusne komunisticke praktiky sudruhov a hlavne demagogiu a klamstva zapaleneho,neomylneho, bezskrupulozneho podleho, nebezpecneho sudruha fica jeho znevazovanie,ktore este nakoniec obrati naopak,bude utocit s celou utajovanou podlostou a komunistickym znevazovanim a vysmechom ,ktory zacal smer a teraz to hadze na opoziciu,aj ked my sa uz klamat nenechame,Ste na to pripravena ovela ovela viac ,ako pani Iveta Radicova?Dakujem a plne stojim za ludmi,ako Ste Vy,BOH Vam aj tomu,co robite Zehnaj.
Ďakujem za podporu a úprimné slová. S pomocou ľudí ako Vy, verím, že dokážem čeliť ľstivým a zlomyseľným útokom, pred ktoré som postavená už dnes. Nech nebesá žehnajú aj Vás.
31.01.2014 12:34 - otázka od milan
Vazena kandidatka ste velmi odvazna,ked ste sa pustili do tohto nerovneho a spinaveho suboja,za co Vas obdivujem.poslene som dal otazku i Milanoviknazkovi.Jeho odpoved bola arogantna a hlupa ako idalsie.Podla jeho odpovedi som pochopil,ze by nebol prezidentom pre vsetkych obcanov SR.Vas by som sa chcel spytat,ci by ste dokazala spolupraconat aj so Smerom,ved o co lepsie,by sa nam darilo a zilo,keby si uz konecne koalicia aopozicia,podali ruky a tahali za jeden povraz.Dakujem a prajem prijemny den
Máte pravdu. Prezident sa má zastať a spájať všetkých občanov bez ohľadu na vek, príslušnosť, majetok, vierovyznanie a politické smerovanie.
31.01.2014 12:32 - otázka od paul
Pani Mezenská, súhlasíte s tým, že v ďalšej vete je najdôležitejšie posolstvo priamej demokracie pre súčasné Slovensko? Podstatou priamej demokracie je umožnenie všetkým občanom rozhodovať aj o tých dôležitých celospoločenských veciach, o ktorých zvolení zástupcovia nemienia rozhodovať vôbec, prípadne nemienia rozhodovať v primeranom čase alebo existuje podozrenie, že zvolení zástupcovia rozhodujú najmä: - v záujme svojho vlastného prospechu, - v záujme prospechu oligarchických, politických, prípadne iných organizovaných skupín alebo - v záujme organizovaného zločinu.
Áno, som za to, aby sa posilňovala účasť občanov pri správe vecí verejných. Budem podporovať všetky nástroje, ktoré budú viesť k tomuto cieľu.
31.01.2014 12:32 - otázka od paul
Dobrý deň, jedným z Vašich cieľov je, že chcete byť bližšie k ľuďom prostredníctvom dialógu a verejnej diskusie. Podľa mojich skúseností však v súčasnosti nekomunikujete ľuďmi na žiadnom z Vašich mailov. Viete oznámiť email, na ktorom viete relevantne osobne poskytnúť odpoveď? Inak Vám prajem veľa úspechov, ako v súčasnosti najodvážnejšej poslankyni.
Ďakujem za podporu. Komunikujem toľko, koľko vládzem. Počet podnetov sa neúmerne zvyšuje, z čoho samozrejme mám radosť, ale na druhej strane ma naozaj mrzí, že nestíham odpovedať všetky. Plánujeme cyklus stretnutí vo viacerých mestách. Prosím sledujte, kedy budeme blízko Vašej obce alebo mesta. Verte mi, robím, čo môžem. Ďakujem za pochopenie a prosím nehnevajte sa.
31.01.2014 12:28 - otázka od Slavka
Pani Mezenska, velmi Vam fandim a zelam si taku prezidentku ako ste Vy. Mam na Vas tri otazky: Späť k hodnotám....co mate konkretne na mysli?...a ak by ste sa stali prezidentkou SR, co by ste poradili obcanom, aby sa uz prestali bat nahlas hovorit svoj nazor?....Myslite si, ze rozdelovat spolocnost na lavu a pravu, cervenu a modru je spravne?Komu to vyhovuje?....Dakujem a prajem nam vela stastia...
Hodnoty? Pravda, láska, sloboda, otvorenosť, voľnosť, priamosť, úprimnosť, čestnosť, slušnosť, spravodlivosť, spolupráca, harmónia, zjednocovanie, uvedomovanie a takto by som mohla dlho pokračovať. Pre mňa to nie sú ideály a abstraktné pojmy. Chcem, aby tieto hodnoty boli čoraz viac živou súčasťou môjho života. To ponúkam aj iným. Spojme sa.
31.01.2014 12:26 - otázka od Peter Chmurovic
Na blogu isteho pana ktoreho ja nepoznam podobne ako Vas, ste boli v podstate obvinena ze ste Vas boj s korupcio vzdali a ze ste zabudli na cloveka ktory Vam tam pomahal, ak sa nemylim nejaky pan Body. Prosim moze te k tomu zaujat Vase stanovisko? Dakujem.
Pán Body opustil mňa a vzdal sa spolupráce so mnou. Viac k tomu nemám čo dodať. Za všetko v čom mne a občanom mesta Poprad pomohol mu znova pekne ďakujem. Verím, že sa mu bude dariť.
31.01.2014 12:24 - otázka od Marek
Správne ste hovorili o rozkrádaní a korupcii v štáte vo svojich prejavoch v NR SR. Bude stačiť odstrániť korupciu a rozkrádanie rozpočtu, keď už v súčasnosti sú monopoly rozpredané, štát zadĺžený a Slováci majú osobný dlh 20 miliárd euro? Akým spôsobom sa môžu Slováci odĺžiť tak, aby žili v pluse a nie pod ťarchou dlhov?
V prvom rade treba zastaviť ďalšie zadlžovanie a pretrvávajúce plytvanie zdrojmi vo verejnej správe. Je tam veľká a bezúčelná spotreba. Kto hľadá, ten nájde riešenia. Cesta nebude ľahká, ale treba začať ňou kráčať. Verím, že aj s Vašou podporou si poradíme.
31.01.2014 12:23 - otázka od Marek
Prezident Michal Kováč organizoval okrúhle stoly. Boli to diskusie na rôzne témy s osobnosťami Slovenska. Obnovili by ste túto zabudnutú tradíciu, resp. akým spôsobom by ste chceli rozvinúť verejnú diskusiu o problémoch čo trápia spoločnosť?
Verejná diskusia a dialóg v spoločnosti a vo verejnoprávnych médiách skutočne chýba.. Bez diskusie nemožno hľadať správne riešenia a ani pravdu. Budem sa o ňu zasadzovať a robím to aj teraz. Nemám rada monológ, ale dialóg.
31.01.2014 12:21 - otázka od Trdlo
Helenkam drzim silne palce, nech narod dostane konecne rozum a tak ako v BB si Smer utrel nos, dufam ze to bude aj teraz tak. Potom uz uverim, ze Slovaci zacinaju dostavat pomaly rozum a nedaju sa oklamat bludmi a klamstvami, ktore uz vyse 20 rokov pretrvavaju a menia sa iba postavicky, ktore si plnia vrecka. Vela stastia prajem. Trdlo
Verím aj ja, že Slováci dostanú rozum, ale tešiť sa budem o to viac, keď otvoria a začnú počúvať aj svoje srdcia. Tie im ukážu správne voľby a cestu.
31.01.2014 12:20 - otázka od Fero
Pani Helenka, dúfam, že to vyhráte. To by bola paráda, mať takú kočku za prezidenta. Pozývam Vás na café, čo vy na to ? Pekný deň Vám praje Váš volič a ctitel v jednej osobe Fero Fuzák.
Ferko, ďakujem za pozvanie, verím, že sa niekedy stretneme. Nepijem kávu, preferujem capucino. Ďakujem za pochvalu môjho vzhľadu.
31.01.2014 12:18 - otázka od tomas tt
behate pravidelne?ako dlho??a aky sport k tomu??dakujem..
Poslanectvo mi umožňuje iba beh, je to najefektívnejšie. Niekedy behám hodinu, niekedy aj dve. Záleží od vnútornej potreby. Keď som mala viac času, obľubovala som kolieskové korčule a bicykel.
31.01.2014 12:17 - otázka od Marta Scherhauferová
Dobrý deň,p.Mezenská všetci kandidáti hovoria,koľko ich budú stáť voľby.Hovoria a dosť veľkých sumách,ale zároveň hovoria,že to nie je veľa.Koľko budú stáť Vás a kto Vám to zaplatí.Ďakujem
Máme verejnú zbierku. Založený transparentný účet. Našimi zdrojmi sú čisté úmysly, presvedčenie o potrebe zásadnej zmeny. Ľudia, ktorí sa sami aktivizujú sa zapájajú z presvedčenia uvedomujúc si svoju zodpovednosť za to, kde žijú a kde budú žiť aj ich deti.
31.01.2014 12:15 - otázka od Andy Kovac
Pekny deň. Budete presadzovat po zvoleni za prezidentku SR bližšiu spolupracu v ramci Ruskej federacii? Ďakujem
Budem podporovať spoluprácu s každou krajinou, keď táto spolupráca bude prospešná pre obe strany.
31.01.2014 12:14 - otázka od Stanislav
Krásna Vážená pani Mezenská , som nesmierne rád , že kandidujete na post prezidenta . V prvom kole mate určite môj hlas , veľmi by ma potešilo keby sa vám podarilo prejsť do druhého kola : myslite si , že ako prezidentka by ste dokázala mierne pootočiť smerovanie Slovenska aby sa sústavne , pomaly ale isto nevracalo tam kde už raz bolo .Mám na mysli vládu jednej strany , čo považujem za veľké nebezpečenstvo pre Slovensko a demokraciu . Držím vám vo voľbách palčeky a želám veľa , veľa hlasov .
Ďakujem za podporu, ste milý. Som pripravená pre zmenu urobiť všetko, čo je v mojich silách. Majte sa krásne.
31.01.2014 12:13 - otázka od peter u.k
Dobry den p.Mezenska,poprosil by som Vas,keby Ste odovzdali p.Culikovi moj odkaz. Ze sa zachoval voci p.Radicovej ako chrapun a egoista,totalne ju odfajcil.. Keby bol premyslal trochu dopredu,tak by bol s eurovalom suhlasil,aj tak sa zaplatil a on nie je narodnym hrdinom,ze bol proti. To,ze sa dostal k moci Fiko,Slovensku sposobi niekolko nasobne vacsie skody,ako euroval.Nie je narodny hrdina.S pozdravom Peter Pavelka,u.k,nikdy uz SK/a to mam 58 rokov a roboty po chuja,s prepacenim.....Pani Mezenska,nemam na Vas otazku,Vasa strana sa odpisala sama.
Vašu otázku položte priamo pánovi Sulíkovi, nie som jeho hovorca.
31.01.2014 12:12 - otázka od Vlado
Dobry den vazena pani Mezenska, nie som zastancom ziadnej politickej strany ani ziadneho politika. Som zastancom zdraveho sedliackeho rozumu. Chcel by som Vam dat rovnaku vyzvu ako p. Sulikovi a Osuskemu a chcel by som vas poziadat aby ste verejne dala tuto vyzvu aj ostatnym poslancom. Je dobre zname ze pani poslanci a poslankyne maju nadpriemerne platy oproti drvivje vacsine Slovakov. Preto Vas by som Vas chcel vyzvat aby ste sa vzdali mesacneho poslaneckeho platu a za tieto peniaze nakupili nejake uzitocne vybavenie do niektoreho statneho zdravotneho zariadenia, ktore bude na prospech vsetkym. Pan Sulik na tuto vyzvu odpovedal slovami:"Nesiel som do politiky aby som robil taketo teatralne gesta" a p. Osusky sa vyjadril v takom zmysle, ze taketo jednorazove opatrenia zdravotnictvu nepomozu. A co Vy? Tiez povazujete pomahanie chorym za teatralne gesto, alebo sa vyhovorite ze to aj tak nepomoze zdravotnictvu? Podla mojho nazoru, kazda pomoc je dobra. Takze ked za tie peniaze kupite hoc aj nejake jednoduche rehabilitacne pomocky, aj to moze mnohym pomoct. Tak ako sa k tomu postavite pani poslankyna? Vyzvete verejne aj svojich poslaneckych kolegov k takemuto kroku, alebo tiez najdete nejaku sikovnu "teatralnu" vyhovorku ako pani Sulik a Osusky??
Celú moju výplatu momentálne vkladám na cesty a stretnutia s ľuďmi. Volám po zastavení korupcie pri spravovaní krajiny, ak sa prestane kradnúť bude dostatok zdrojov pre všetkých. Nerozdávam ryby, ale učím ľudí ich chytať. Verím, že ste ma pochopili. Krásny deň Vám prajem, pomôžte.
31.01.2014 12:10 - otázka od lucius
P.Mezenská 24rokov sa tu iba kradne politici 24rokov iba slubujú myslite si ,že sa niečo zmení ked je všetko skorumpované?
Nestrácajme vieru, naša viera je naša budúcnosť. Ak budeme veriť, že našu krajinu budú spravovať čestní a čistí ľudia, stane sa tak. Všetko je menné. A teraz to záleží na nás občanoch ako sa k tej zmene postavíme.
31.01.2014 12:09 - otázka od Lysik
Vy ako "pseudokandidátka" si čo nevidieť pretriete očká pretože Vaše preferencie sa nedajú odlíšiť od číslice NULA a z takých sa stávajú "darcovia orgánov" pardón "darcovia voličského elektorátu" ... neviete,po čom ide jeden "kandidát"???
Nerozumiem presne Vašej otázke. Skúste ju upresniť.
31.01.2014 12:08 - otázka od Palo
Dobrý deň, z Kováča urobili mocní trosku,Šustera nechali cestovať,tváril sa síce ako diplomat,no urobil si z vládnutia cestovku, Gašparoviča hermeticky uzavreli od ľudí,lebo už ani kráčať nevie sám, a len poslúcha čo mu nadiktujú.Radičová ako žena sa dostala na vedúcu funkciu, no poza ňu si aj tak robil každý čo chcel, a vôbec ju nerešpektovali,bola len také trdielko.To chcem naznačiť,že na pôst prezidenta musí byť ten naozaj správny jedinec,inak nemá šance v tom kriminálnom zväzku.Fico sa vyzná,len nieje na strane občanov.Vytvára otrokársku spoločnosť.Ako sa chcete s týmto vysporiadať ako prezidentka.Do prvého kola máte môj hlas,ale musíte ma viac presvedčiť.
Tak, že sa opriem o čo najširšiu podporu ľudí, ktorým tento vyprahnutý spôsob riadenia krajiny vadí tak ako mne.
31.01.2014 12:07 - otázka od favma
Milá pani Mezenská, na vás je lepšie pozerať, ako vás počúvať. Ako je možné, že kandidáti na post prezidenta neovládajú elementárne znalosti týkajúce sa SR ??? Ste ma vy, aj p. Fischer prekvapili- hanbil som sa sám pred sebou za vás. Na druhej strane, vy by ste toho veľa nepokazili, takže asi vás budem voliť ako ,,najmenšie zlo".Ako žena by ste zviditeľnili SR viac ako všetci doterajší prezidenti mimo p.Schustera. Súhlasíte so mnou ???
Ďakujem za podporu. Myslím, že prezident nemá byť chodiaca encyklopédia. Alebo ak chceme encyklopedistu, tak si zvoľme za prezidenta prehliadač Google. Faktografické informácie, ak ich potrebujem, si viem nájsť. Ponúkam spoločnosti to, čo je na mne dobré a čo v kontakte so mnou ľudia oceňujú. Nie som historik. Prajem Vám pekný deň.
31.01.2014 12:04 - otázka od hohohooo
Vaša kanditatúra je najväčšia úrážka kandidatúry na prezidenta všetkých čias. Čo ste okrem srdcervúceho prejavu v parlamente urobili pre Slovensko a Slovákov že ste si dovolili kandidovať.
Pomohla som stovkám ľudí, ktorým boli poškodené ich občianske a spotrebiteľské práva. Počet a rozsah vystúpení by nemal byť indikátor. Rozhoduje obsah a jeho kvalita. Verím, že ak by ste ma lepšie spoznali, zmenili by ste svoj názor. Prajem Vám pekný deň.
31.01.2014 12:02 - otázka od 71380
Dobrý deň, dobre vyzeráte pani Mezenská, myslím to vážne)) nebolo by zlé keby po starcoch prišlo konečne niečo pozeratelné))
Ďakujem za prejav podpory.
31.01.2014 12:02 - otázka od Miro
Vážená pani Mezenská, bolo by dobre mať takú peknú prezidentku ako ste Vy. Ja Vás budem určite voliť. Ako zvíťaziť nad ostatnými kandidátmi ? V čom budete lepšia ako ostatní kandidáti ? Držím Vám palce !
Ďakujem za podporu Miroslav. V čom budem lepšia? To by ste mali skôr posúdiť Vy. Som jednoduchá a bezprostredná. A som jediná ženská kandidátka.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu