Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kandidát na prezidenta Pavol Hrušovský bol online: V politike som nezbohatol!

Pavol Hrušovský je online Zobraziť galériu (2)
Pavol Hrušovský je online (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý predseda parlamentu a dlhoročný člen KDH. Do prezidentského súboja kandiduje s podporou Ľudovej platformy. Vyštudovaný právnik chce spojiť pravicu, aby mohla konkurovať Smeru. Deväť rokov predsedal kresťanským demokratom. Skúsený poslanec Národnej rady chce ponúknuť v prezidentskom kresle občanom skúsenosti, rozvahu a spolupatričnosť. Je hrdý manžel a otec jedného dieťaťa. Pavla Hrušovského sa môžete online pýtať vo štvrtok od 10. hodiny.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

23.01.2014 11:15 - otázka od Nora
Dobrý deň Paľko, nechcem sa Ťa nič spýtať... chcem len popriať veľa zdravia, nech Ťa nadšenie neopúšťa a prajem toľko voličov, aby si sa stal prezidentom, akého si Slovensko zaslúži!!! Boh Ti žehnaj!! Krásny deň
Nora, pekne ďakujem. Nielen tebe, ale aj všetkým, ktorí vyjadrujú sympatie mojej kandidatúre. Chcem všetkých uistiť o tom, že urobím všetko, aby som Vašu dôveru nesklamal a bol dobrým prezidentom všetkých občanov slovenskej republiky. Prajem krásny deň a všetko dobré všetkým čitateľom portálu Topky.sk. A ďakujem za položené otázky a ospravedlňujem sa všetkým, ktorým som z časového dôvodu odpovedať nestihol, ale budem rád, ak sa na mňa obrátite akoukoľvek formou. Prajem pekný deň.
23.01.2014 11:09 - otázka od gorila
dobry den, mna by zaujimalo ako je to s tou Gorilou, kde s apiše že ste od Siemensu mali dostať 200 milionov a ked to dzurinda zistil, museli ste is na polovicu. Kedže ste boli vtedajšim predsedom strany určite budete k tomu povedať viac. dakujem
Je to klamstvo. Nikdy by som sa takéhoto skutku nedopustil, aj preto opätovne žiadam, aby všetko bolo dôkladne vyšetrené a aby tým, ktorých niekto krivo obvinil, sa ten, ktorý toto krivé obvinení vzniesol, aj ospravedlnil.
23.01.2014 11:07 - otázka od Ivan
Pán poslanec JUDr. Hrušovský, aký je Váš názor na to, že na "JUŽNOM SLOVENSKU" nájdeme obce, kde sa po slovensky nevykonávajú žiadne sv.omše ? Myslíte si že, Ing. Michal Kováč ml. je človek bez viny ?.....kto mu navrhol post zamestnanca na veľvyslanectve v Indií..
Je to vec cirkvi a nie politiky. Nie som vyšetrovateľ a sudca, aby som niekoho súdil, ak máte na to dôkazy, že bol porušený zákon, prosím obráťte sa na príslušné orgány. Nemám vedomosť o tom, kto a aké personálne rozhodnutia na ministerstve zahraničných vecí robí. To sa týka aj Michala Kováča ml.
23.01.2014 11:04 - otázka od peterp
Pan Hrušovsky, mrzí ma ale musím Vám povedať, že ste si svoje meno pokazil a všetci vaši kolegovia voľbou gen. prokuratora. viem, že môžete tvrdiť, že to muselo tak byť ale nemate z toho "radičovej kódu" zlý pocit? Veď každý vie, že to bol jednoducho podvod.
Voľba generálneho prokurátora prebehla v súlade so zákonom, čo potvrdil svojim rozhodnutím aj Ústavný súd. Preto o žiadnom podvode nemôže byť reč. Mrzí ma však viac to, že prezident SR za pomoci vládnej strany Smer nerešpektoval legitímne rozhodnutie poslancov Národnej rady a riadne zvoleného kandidáta na generálneho prokurátora do funkcie vymenovať odmietol.
23.01.2014 11:02 - otázka od Trdlo
Preco kandidujete, ked to celkom urcite nevyhrate? :)))
Trúfam si byť úspešný.
23.01.2014 11:02 - otázka od obcan Jano
Dobrý deň, p. hrušovský, nemyslite si, že na stal čas, aby ste už konečne triezvo, opakujem triezvo, prehodnotili vaše šance na úspech vo voľbách a konečne odišli z politiky so vztýčenou hlavou? Nie je práve teraz čas podporiť kanditáta s väčšou šancou na úspech? Ako veľký KDH-ák, nenastal ešte čas žiť podľa 10 prikázaní? Vaše farizejstvo, pretvárka, zákernosť, ohováranie, blízka spolupráca s Ficom a KBS vám už nabetón u ľudí úspech neprinesú. Možno u starých báb v kostoloch, kde vieru zneužívate a transformujete na sektu. Ale veď božie mlyny melú pomaly,...raz dúfam príde aj na Vás...
Osobne som pripravený tieto Vaše tvrdenia kedykoľvek vyvrátiť. Budem vďačný každému kto ma v prezidentských voľbách podporí a nechcem ani Vašu dôveru sklamať, preto mám vztýčenú hlavu a uchádzam sa aj o Vašu podporu.
23.01.2014 11:00 - otázka od Marek
Tvrdíte o sebe, že ste voľbou pravice. Bol ste to však Vy, čo ste povalil pravicovú vládu v roku 2006. Za tento Váš počin Vám nedám hlas, keby ste sa na hlavu postavili. Nehanbíte sa ani trochu za seba, čo ste vtedy spôsobili?
Uchádzam sa aj o Váš hlas, ak Vám záleží na vytvorení alternatívy voči zlej sociálno-demokratickej politike vlády Roberta Fica. Vláda nepadla kvôli straníckej ješitnosti, ale kvôli nedodržiavaniu záväzku, ktorý bol podpísaný.
23.01.2014 10:58 - otázka od Pedro
Na každú otázku spravidla odpovedáte floskulou,LEBO FICO.Máte v zálohe aj niečo vlastné,alebo tento trend bude pokračovať?Ako vás môžem voliť,keď viem,čo robí Fico,a neviem čo robíte a budete robiť vy?
Ja viem, čo chcem robiť. Chcem byť prezidentom všetkých a rozumieť všetkým. Chcem vniesť do prezidentského úradu ľudskosť, slušnosť, zodpovednosť a spolupatričnosť. Chcem byť takým prezidentom, ktorý od prvej chvíle bude považovať problém kohokoľvek aj za problém prezidenta SR.
23.01.2014 10:57 - otázka od Tomash
Toto vsetko ste slubovali volicom pred parlamentnymi volbami v roku 2010. Nasledne vznikla vlada I.Radicovej. KDH chce podporiť rodiny KDH chce znížiť odvody KDH chce obmedziť zadlžovanie KDH chce znížit limit na doplatky za lieky KDH chce obmedziť zadlžovanie KDH chce zaviesť ročné daňovo-odvodové prázdniny pre prvo-novomanželov KDH chce znížiť odvody KDH chce zabezpečíť pravidelnú valorizáciu všetkých pro-rodinných dávok KDH chce zaviesť mladomanželské pôžičky na bývanie. Štát bude manželom bonifikovať hypotekárny úver. KDH chce zaviesť strop pre zadĺženie štátu KDH chce zaviesť zdvojnásobenie daňového bonusu na deti do šesť rokov KDH chce zrušiť Ministerstvo výstavby aj FNM KDH chce predĺžiť obdobie poberania dávky v nezamestnanosti a zároveň ju dočasne zvýšiť KDH chce zrušiť Ministerstvo výstavby aj FNM Zial, nic z toho sa neobjavilo v programovom vyhlaseni vlady za I.Radicovej. Preco klamete volicov?
Mojim politickým krédom je hovoriť pravdu a nekradnúť. Preto sa snažím každý problém riešiť odborne s pocitom zodpovednosti za všetkých občanov slovenskej republiky a aj Váš príspevok je pre mňa výzvou, aby som sa aj ako možný prezident SR týmto zaoberal.
23.01.2014 10:55 - otázka od Photos
Ste veriaci clovek. Ake vlastnosti by mal mat podla Vas veriaci clovek a ako by sa mal spravat?
Podľa Božích prikázaní.
23.01.2014 10:54 - otázka od Rita
Bývalý vatikánsky pokladník mal preprať milióny eur. Co si o tom myslite?
Je treba všetky podozrenia vyšetriť.
23.01.2014 10:54 - otázka od DeepX
Pan Hrusovsky, preco mate ako kandidat na prezidenta SLOVENSKEJ REPUBLIKY bilboardy na juznom slovensku v madarsom jazyku?
Chcem byť prezidentom všetkých bez ohľadu na národnostnú a náboženskú príslušnosť. Chcem sa pokúsiť o vytváranie prostredia znášanlivosti a umenšovania napätia.
23.01.2014 10:53 - otázka od Alex
Pozdravujem Vas, podporili by ste referendum s otazkami: 1. Pozadujeme hmotnu a trestnopravnu zodpovednost od politikov. 2. Pozadujeme hmotnu a trestnopravnu zodpovednost od sudcov. 3. Pozadujeme priamu volbu poslancov do NR SR.
1. Áno. 2. Áno. 3. Išlo by o zásadnú zmenu volebného systému, o ktorej by som rád otvoril širokú politickú diskusiu vrátane možnosti kombinovaného volebného systému. Je však si treba uvedomiť, že niektoré také rozhodnutia si môžu vyžadovať aj zmenu Ústavy SR a o to je náročnejšie ju presadiť. Ako prezident by som túto tému otvoril a navrhol aj vlastné riešenie.
23.01.2014 10:50 - otázka od Marek
Pan Hrusovsky, mam na Vas dve otazky: 1. Co hovorite na vsetky tie nevyriesene kauzy Ficovej vlady? www.ukradli.sk 2. Co hovorite na vsetky tie nevyriesene kauzy Dzurindovej a Radicovej vlady? www.obcaniasr.szm.com
Som za dôkladné vyšetrenie všetkých káuz, ktoré vrhajú tieň podozrenia z korupcie a klientelizmu vo verejnom živote a na konkrétnych politikov bez ohľadu na stranícku príslušnosť. Toto je jediná cesta, ktorá vedie k riešeniu tejto pliagy.
23.01.2014 10:48 - otázka od milan truchlik
Pán Hrušovský ! Keď minister Chrbet povedal Ficovy, že môže zrušiť zmluvu s garážovou firmou na emisie a Fico s tým nesúhlasil. Čo myslíte prečo
Emisie a podozrenie z korupcie je treba dôkladne vyšetriť a som rád, že nový generálny prokurátor sa vrátil k tejto kauze a želám si, aby pravda vyšla na povrch. A aby boli všetci vinníci potrestaní, ktorí sa obohatili na úkor štátu.
23.01.2014 10:47 - otázka od mato
chcem sa este opytat ze preco nechavate novodobych mafianov (exekutorov) likvidovat slovensky lud ktory vam dal hlasy?preco kazdy chudak pride o vsetko z nebankovky alebo bankovky ?preco sa tu neodpisuju dlhy chudakom tak ako inde vo svete? boli ste uz v britanii? ano presne tam sa to odpisuje ak ludia nemaju z coho zit .preco mate nastaveny system tam ze ak niekto je nuteny systemom zbankrotovat preco mate take tazke podmienky ze poplatok 669eur a musi mat majetok v hodnote min nejake 1350 eur alebo nejak tak.ved keby mal nejaky majetok alebo 669 eur poplatok tak neziada o bankrot kde ho vlastne dotiahol system vami(aj) odsuhlaseny.pre pana jana uz sa vsetci kandidati zobudte uz ako homo sapiens.
Som za prísnejšie pravidlá činností a práce exekútorov, tak aby sme ochránili ľudí, ktorí sa konaním rôznych špekulantov dostalo do situácie ohrozenia vlastnej materiálnej a finančnej existencie. V Národnej rade sme takéto riešenia navrhovali, boli však vládnou väčšinou odmietnuté. Nerezignujeme však na zmenu v prospech tých, ktorí vo svojom príspevku uvádzate.
23.01.2014 10:45 - otázka od mato
dobry den.chcem vam polozit nasledovnu otazku resp otazky aj ked viem ze odpoviete ako politik nicim len klamstvom.preco chodia poslanci zo sr do europarlamentu nosit klamstva a zavadzania o stave nasej republiky?preco tam nosia informacie typu priemerna mzda okolo 857 eur alebo ze:nezamestnanost 14 %? kazdeho koho poznam zivori ,zadlzuje sa aby mal na jedlo,lieky,ktore ak nebude mat tak zomrie(vraj).priemerna mzda tu je hovno velke,a nie 857,myslim tym ze kopa ludi nema minimalku aby prezili,maju spinave dohody kde je mzda okolo 120 v cistom a nezamestnanost tu je viac ako 30 % vsade na slovensku okrem najvacsiej dediny v europe bratislavy.chcem sa opytat preco likvidujete slovensky lud a co ste zato dostali.ked uz kazdy politik a rodinny prislusnik alebo kamarat maju tolko penazi ze nevedia kolko maju!!!niektori odkladaju zaplatit skolku na stravu detom uz druhy mesiac a jedna sa o spinave 22eur.chcem sa opytat dokedy? dufam ze mi neodpise nejaky tupy redaktor nejakeho zaplateneho media.dakujem a drzim palce vo volbach aj ked je to uz jasne kedze polovica slovakov je negramotnych a debilnych.
Neviem konkrétne o ktorom poslancovi Európskom parlamente hovoríte. Ja nemám také vedomosti. Aj mňa rovnako ako Vás trápi a verte tomu, že hľadám riešenia ako zlepšiť sociálnu situáciu na Slovensku a urobiť všetko preto, aby sa štát dokázal postarať o sociálne odkázaných, hendikepovaných a slabých. Vždy som na to takmer pri každom rozhodnutí, ktoré sme robili, myslel.
23.01.2014 10:42 - otázka od janka
dobrý deň pán Hrušovský, prajem Vám všetko dobré a mám na vás otázku. Prosím, čo ste urobili pre občanov SR za tak dlhú dobu, čo pôsobíte v politike. Prečo ste dovolili z vašich politických pozícií aby sa zruinovalo poľnohospodárstvo, zdegradovalo školstvo, zdravotníctvo atd. Stali ste sa politikom, čo sa nechal strhnúť davom mašinérie, ktorá zničila SR. janka
Nie som politik, ktorý sa nechá unášať davom. Vždy som sa snažil urobiť preto, aby sa zo Slovenska stala uznávaná a rešpektovaná krajina. Nechcem sa chváliť, ale podarilo sa nám to, len sa rozpomeňte na obdobie rokov spred roku 1998, keď sme takmer zruinovanú krajinu postavili na nohy, znížili nezamestnanosť, umožnili vytvoriť dobré podnikateľské prostredie.
23.01.2014 10:40 - otázka od Čermánčan
Dobrý deň, susedko. Ako pozerám, tak pozerám, no ešte som tieto voľby nenašiel ani na internete a ani v tlačených novinách fotografiu Vášho skromného domčeka v radovej zástavbe na Golianovej ulici v Nitre. Každé jedny voľby Vás nájdem odfoteného pred tou radovečkou (passata vtedy skromne vyparkujete oproti na sídlisko alebo do garáže) a nezabudnete povedať, že na ten domček, akých sú v Nitre stovky, ste si našetrili krvopotnou prácou prenasledovaného úbohého podnikového právnika v nitrianskej Jednote ešte za socíku... Akosi vždy zabudnete upozorniť tzv. nezávislých novinárov, aby sa išli pozrieť aj na haciendu pod Borinu, ktorú ste napísali už v čase výstavby na Vášho syna. Mohli by ste tiež svojím nádejným voličom pripomenúť, odkiaľ ste išli domov a v akej nočnej hodine pred pár rokmi, keď ste napálili tú modrú kačicu do stromu. Vtedy bol o Vašej nehode ihneď informovaný súdruh minister Kaliňák, na miesto nehody boli poslaní policajti z KR PZ v Nitre, policajtov, ktorí boli na mieste ako prví poslali ihneď preč s inštrukciou, aby nikomu pol slova nepovedali, čo videli a čo počuli od záchranárov. Údajne ste boli po náraze v bezvedomí, no policajná hovorkyňa okamžite informovala verejnosť, že ste sa podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Mohli by ste sa (ako Vy tak rád hovoríte) veľmi zodpovedne postaviť k týmto tvrdeniam a veľmi zmysluplne odpovedať na to, ako to vlastne bolo a je?
Ani jedno Vaše tvrdenie sa nezakladá na pravde a nemám rád klamstvá a intrigy podobného typu, ktoré o mne možno politickí neprajníci šíria a možno by boli radi, keby aj takéto nepravdivé tvrdenia boli naozaj pravdivé. Som z toho smutný, že niekto môže takto neľudsky ohovárať kohokoľvek.
23.01.2014 10:37 - otázka od Elena Latigo
prečo padla prvá Jurindova vláda, ktorú ste potopili, prečo padla vláda Radičovej, nič ste pre to neurobili, je mi luto, niečo si pamatám.A ja aj kvoli tomu Vás volit nebudem.
Urobil som všetko, aby vo všetkých vládach, v ktorých sme boli v koalícii, boli rešpektované dohody. Ak niekto dohody poruší, je treba vyvodiť aj dôsledky. Pokiaľ však padne vláda z dôvodu presadzovania straníckeho egoizmu s takýmto postojom som nikdy nesúhlasil, čo bol dôsledok pádu vlády Ivety Radičovej.
23.01.2014 10:35 - otázka od Michal Michalkov
Nezdá sa Vám trapné, že ako bývalý kandidát na konfidenta ŠTB ste dnes kandidátom na prezidenta SR?
So štátnou bezpečnosťou som nikdy nespolupracoval.
23.01.2014 10:35 - otázka od marek
dobrý deň pán kandidát neuvažovali ste nad tým vzdať a kandidatúri v prospech mladších a schopnejších kandidátov s "čistou minulosťou"?ďakujem za odpoveď
Neviem v čom moju minulosť považuje za nečistú. V politike som nezbohatol a vždy som hľadel na verejný záujem viacej ako na seba. Mám dostatok sebavedomia, pokory, ale na druhej strane odvahy, prevziať zodpovednosť za osud Slovenska a hľadať spôsob ako ľudí povzbudiť a urobiť šťastnejšími. Inak by som sa o funkciu prezidenta neuchádzal.
23.01.2014 10:33 - otázka od Ladislav
Nemyslite, že na tom bordeli čo sa vola Slovensko máte tiež dosť veľky osobný podiel? Asi Vám sebareflexia nič nehovorí, ináč - pokiaľ by ste boli aspoň troška slušný - už z politiky dávno zmiznete! Tiež nemáte ani trošku súdnosti - keď sa pchate tam - načo nemáte! Nebude Vám trapne skončiť s nejakými 4 -5 percentami? Tak by dopadol hocijaky Jožko z Hornej Dolnej! Proste súčasna pravica robí všetko pre to - aby vyhral Fico! Čo Vám za to sľúbil?
Chcem ponúknuť alternatívu založenú na spolupatričnosti, skúsenosti a rozvahe, ktoré som aj vďaka občanom mohol počas môjho pôsobenia nadobudnúť. Slovensko potrebuje skúseného prezidenta, nie experiment, ktorý bude schopný od prvého dňa svoj úrad vykonávať zodpovedne v prospech všetkých občanov. Takúto ponuku chcem dať a takýto záväzok naplniť.
23.01.2014 10:30 - otázka od Peter
Dobry den, Vravi sa, Fico svojou kandidaturou chce utiect od zodpovednosti. V kauze Gorila sa pise ze vy ste sa obohatili o miliony... Neutekate aj vy pred spravodlivostou do "imunitneho" prezidentskeho palaca? Vasi kumpani Dzurinda Miklos a im podobni nakradli miliony a nam vkazali utahovat opasky... Miklos ako byvaly minister financii co sprivatizoval SPP zije v panelaku len aby nepadlo na neho podozrenie... Neuveritelne...Do kedy sa budeme na toto pozerat? Dakujem.
Nikdy som sa na to neprizeral, vždy som sa snažil konať a opäť touto cestou chcem požiadať všetkých, ktorí majú nie domnienky, ale dôkazy o tom, že ktokoľvek kradol alebo sa nechal skorumpovať, nech mi to príde oznámiť. Rád urobím všetko, aby sa každý takýto prípad vyšetril, nech sa to týka kohokoľvek.
23.01.2014 10:27 - otázka od Dušan
Vážený pán Hrušovský, prečo má naša krajina imidž jedného z najkorupčnejších krajín Európy a len pramálo, alebo nikto nebol tu za to potrestaný od jej vzniku ? Z vrcholovej politiky už vôbec nikto. Prečo si to ale aj niektorí títo politici len medzi sebou vykrikujú a ničím iným potom už ďalej nekonajú ? Prečo aj voliči medzi sebou len hovoria o Vás politikoch ako o väčších a menších zlodejoch ?
Mrzí ma, že miera korupcie na Slovensku je jedna z najhorších v Európskej únii. Je treba problém nielen pomenovať, ale ho v prvom rade treba začať riešiť. Vždy som bol za to, aby sa akýkoľvek korupčný škandál dôkladne vyšetril a aby obvinenia, ktoré padali, či už z úst politikov alebo občianskej spoločnosti nezostali len na úrovni tvrdení, ale aj reálnych objasnení. Tých príčin, prečo sa tak nestalo je niekoľko a kladiem si otázku, ktorá je tá hlavná a kde to najviac zlyháva. Je to naozaj v zlej legislatíve? Alebo v nás, ktorí nesieme zodpovednosť za túto krajinu aj na úrovni trestnej politiky štátu. A tu som presvedčený, že častokrát zlyháva viac jednotlivec ako právny poriadok a túto zmenu treba začať tým, že každý začne od seba. Nie je to normálne, aby sa každý druhý sudca súdil so štátom o plat a pritom si nemá kto všimnúť slabých, sociálne odkázaných a hendikepovaných. Ako je možné, že orgány činné v trestnom konaní nedokážu v priebehu niekoľkých rokov dostatočne objasni%t a vyšetriť niektoré závažné podozrenia z korupcie aj niektorých politikov a ústavných činiteľov. Ako je možné, že riadne zvolený generálny prokurátor nebol prezidentom SR do funkcie vymenovaný, čo rovnako vyvoláva isté pochybnosti a otázky prečo takto politici konali. Tento stav je treba zmeniť a urobím všetko preto, aby to nezostalo len vo forme ponuky, ale aj reálnych rozhodnutí.
23.01.2014 10:21 - otázka od favma
Ak máte trošku súdnosti a slušnosti - odstúpte. Už ste narobili dosť škody, všetci čo v politike smrdíte viac ako jedno obdobie ! KDH pod vaším vedením šlo dole vodou (musel zachraňovať Fígel) a vy si drzo trúfate byť prvým mužom štátu ??? Robíte hanbu kresťanom ! Ak nie vyvráťte mi to- dúfam v odpoveď, lebo nepríjemné otázky (ako býva zvykom) sú vyradené !!!
Vždy som sa snažil v aktívnom verejnom živote myslieť viac na iných ako sám na seba. Nikdy som netúžil po moci a kariére a vždy som sa snažil pristupovať ku každému problému z hľadiska ľudskosti a slušnosti. Takto chcem pokračovať v mojom pôsobení aj ďalej, nech už to bude v akejkoľvek funkcii, preto lebo mám rád ľudí, rád ľuďom pomáham a snažím sa vnášať do riešenia týchto problémov nielen politiku, ale v prvom rade srdcom a rozumom hľadať riešenia.
23.01.2014 10:18 - otázka od Fedor
Dobrý deň. Od 89teho roku tu vládnu samí vlastizradcovia,politici,ktorý majú byť vyhnaný zo Slovenska.Medzi ne patríte aj vy,si myslím.Prečo kandidujete?Ide vám všetkým len o moc,peniaze,teplé miesta.Zničili ste Slovensko,ako morálne, tak aj ekonomicky.Politik nikdy nepovedal pravdu.
Nesúhlasím. Nikdy mi neišlo o moc, vždy mi išlo o prosperitu Slovenska a dobrý život pre všetkých ľudí. Je pravdou, že nie všetko, tak ako by som si bol želal sa aj podarilo uskutočniť, ale trúfam si povedať, že som bol generáciou tých politikov, ktorí po ére Vladimíra Mečiara urobili z neúspešnej krajiny rešpektovaný štát, ktorý bol uznávaným nielen doma, ale aj v zahraničí.
23.01.2014 10:16 - otázka od Jano
Strany Ľudovej platformy prehrali so Smerom a R. Ficom v parlamentných voľbách aj vo voľbách do VÚC. Prečo si myslíte, že práve v prezidentských voľbách by ste mohli uspieť?
Srdečne pozdravujem všetkých online čitateľov, želám príjemný a úspešný deň, ktorý pre Slovensko začal veľmi dobre. Chcem využiť a poblahoželať Dominike Cibulkovej ku krásnemu tenisovému úspechu. S presvedčením, že v sobotu bude držať v rukách víťaznú trofej. Prezidentské voľby sú iným typom volieb ako parlamentné a regionálne, som politikom, ktorý si trúfa zjednocovať názory a postoje nielen strán, ale aj všetkých občanov Slovenskej republiky a som presvedčený, že tejto šance sa nikdy v politike netreba vzdávať. Nerád hovorím o prehrách, skôr sa snažím o úspechy a víťazstvá a chcem aj v prezidentskej kampani presvedčiť nielen voličov strán, ktoré ma podporujú, ale aj všetkých občanov slovenskej republiky, že budem dobrým prezidentom a verím, že sa nám to spolu podarí.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu