Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kandidát na prezidenta dostal pokutu: Čarnogurskému naparili 60 eur, pozrite sa za čo!

Ján Čarnogurský dostal pokutu za rýchlosť Zobraziť galériu (2)
Ján Čarnogurský dostal pokutu za rýchlosť (Zdroj: SITA, Facebook)

BRATISLAVA - Kandidát na prezidenta Ján Čarnogurský (70) pravidelne informuje návštevníkov svojho profilu na sociálnej sieti o tom, čím práve žije, kde ho ľudia môžu stretnúť a akým programom chce Slovákov osloviť, aby volili práve jeho. Najnovší príspevok je však trochu odlišný od tých predchádzajúcich, pretože ukazuje blokovú pokutu, ktorú dnes politik dostal v bratislavskej Mlynskej doline za prekročenie rýchlosti. Policajti mu nič nedarovali, a tak jeho peňaženka bola zrazu ľahšia o 60 eur.

"Hlasenie zelenej vlny: dnes vam rychlost zmeraju aj v Mlynskej doline. :c)," znie vtipné upozornenie, ktoré má varovať všetkých tých, ktorí si to po spomínanej lokalite šinú autom nad rámec zákona, aby radšej spomalili, pretože by mohli padnúť do rúk mužom zákona.

Ako dôkaz, že on sa už stal ich "obeťou", zverejnil blokovú pokutu, v ktorej sa uvádza, že ho policajti zastavili krátko pred obedom a neskončilo to len ústnym dohovorom a napomenutím.

Kandidát na prezidenta dostal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA, Facebook)

Podľa uvedených informácií porušil ustavenie cestného zákona, a to konkrétne paragraf o rýchlosti jazdy, v ktorom sa píše, že vodič smie v obci jazdiť rýchlosťou najviac 50 km/h, a ak ide po diaľnici v obci alebo po rýchlostnej ceste v obci, najviac 90 km/h.

Takže ak nechcete dopadnúť rovnako, pozrite sa, kde sa dnes nachádzajú policajné hliadky, ale najmä jazdite s rozvahou a podľa predpisov. Počasie totiž nie je práve ideálne.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu