Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podivné machinácie vo VyVolených: Týranú Mirku čaká peklo!

Miroslava Janovčíková sa opäť vrátila do hry. Je si vedomá toho, že to bude pre ňu náročné. Zobraziť galériu (8)
Miroslava Janovčíková sa opäť vrátila do hry. Je si vedomá toho, že to bude pre ňu náročné.

BRATISLAVA - Nezmar! Všetko nasvedčuje tomu, že Miroslave Janovčíkovej (34) je výhra v šou VyVolení - Dom snov nejakým spôsobom súdená. Nedávno sa totiž do jojkárskej hry vrátila prostredníctvom žolíka, ktorého jej dali diváci. Mamička s ťažkým osudom však v aktuálnom dueli neuspela a mala súťaž opustiť. No jej súper Marek Fekiač jej daroval svoj život, čím ju poriadne rozrušil.

Miroslava Janovčíková je trojnásobná mamička, ktorá si toho v živote veľa vytrpela. Druhý manžel ju týral a skončila v krízovom centre. Účasť v jojkárskej šou VyVolení - Dom snov preto vníma ako šancu získať bývanie. Cesta za týmto snom má však pre ňu poriadne trpkú príchuť.

Červenovláska totiž medzi súpermi nie je príliš obľúbená. V zuboch ju má aj svojská moletka Martina Maliterná, ktorá si ju do sobotňajšieho súboja vybrala za súperku. Hlasovanie tentokrát skončilo nerozhodne. Zostávajuci stavbári sa ale museli jednohlasne zhodnúť. Z hry napokon vyradili Miroslavu. Tá ale domov neodišla.

Podobne, ako minulý týždeň došlo k neočkávanému zvratu. Slova sa ujal vlasový stajlista Marek Fekiač, ktorý daroval trojnásobnej mamičke svoj život. „Bude ťažké tu byť s tými ľuďmi, ale prežila som horšie veci, budem bojovať. Bude to peklo,” komentovala ďalšiu šancu Janovčíková, ktorá sa neubránila slzám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu