Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská hanba sexice z VyVolených: Ožratá, nahá a pomočená!

Nikol Trojanová si pred kamerami vyrobila poriadnu hanbu. Spitá pod obraz sa pomočila uprostred izby. Zobraziť galériu (6)
Nikol Trojanová si pred kamerami vyrobila poriadnu hanbu. Spitá pod obraz sa pomočila uprostred izby.

PRAHA – Nikol Trojanová (22) je slovenským divákom dobre známa vďaka účinkovaniu v jojkárskych šou Hotel Paradise a Mama, ožeň ma. Najnovšie sa stala jednou zo súťažiacich v projekte VyVolení, ktorú vysiela česká Prima. A hoci si šarmantná brunetka doposiaľ v televízii pestovala imidž dokonalej krásky, v luxusnej vile si vyrobila hanbu na sto rokov. Spitá pod obraz sa totiž vyzliekla donaha a vymočila sa uprostred izby, ktorú obýva spoločne s ostatnými súpermi.

Uvoľnila sa až príliš! Kým súťažiaci jojkárskej šou VyVolení - Dom snov sa venujú prevažne stavbe vysnívanej vily, česká verzia projektu vysielaná na obrazovkách Primy je zameraná hlavne na nespútanú zábavu. Kráska Nikol Trojanová, ktorá už má na konte účinkovanie vo viacerých reláciách, však na radovánky a chľast riadne doplatila.

Hneď v tretí večer sa totiž sexi brunetka predviedla v tom najnelichotivejšom svetle. Spitá pod obraz sa vyzliekla donaha a bezvládne sa váľala po zemi. Nikol bola taká ožratá, že sa nedokázala ani postaviť na nohy a ľahnúť si na posteľ. Keďže aj odkráčanie na toaletu bolo pre ňu nadľudským výkonom, vymočila sa priamo uprostred izby, kde spali ostatní súťažiaci. Na jej smolu však celú situáciu zachytili všadeprítomné kamery. Je teda jasné, že atraktívna Nikol bude mať o posmešky postarané do konca života.

Sledujte Topky TV: Ožratá Nikol Trojanová sa vymočila uprostred izby.

Nikol Trojanová z VyVolených sa opitá vymočila na koberec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu