Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Župné voľby na východe sa menia na poriadnu drámu! FOTO Audina kandidáta v plameňoch

Andrej Gmitter Zobraziť galériu (2)
Andrej Gmitter (Zdroj: Andrej Gmitter)

PREŠOV - Ide do tuhého? Toto si zrejme povedal kandidát na prešovského župana Andrej Gmitter, keď uvidel iba zhorený vrak svojho auta. Reakcia politika nenechala na seba dlho čakať. Bola však úplne iná, ako by niekto čakal.

V noci z pondelka na utorok niekto podpálil dve luxusné autá značky Audi. Na jednom z nich sa vyváža politik a kandidát na župana v Prešovskom samosprávnom kraji Andrej Gmitter. O zhorení informoval Košický Korzár. Gmitter je bývalý generálny riaditeľ Národného inšpektorátu práce so sídlom v Košiciach a tiež exmanažér hokejového klubu v Bardejove.

Kandidát prezradil, ako k zhoreniu došlo. "Zhoreli dve autá. Obe boli služobné, jedno moje a jedno susedove. Momentálne prebieha vyšetrovanie, tak pre bližšie info je asi potrebné obrátiť sa na OR PZ v Košiciach. Myslím si, že sa v mojom prípade jednalo o náhodu a mal som len smolu. Ale vyšetrovanie ukáže. Teória je predbežne taká, že údajne bolo poliate nejakou horľavinou susedove auto a od neho sa chytilo to ďalšie. Hasičov privolal okoloidúci," prezradil pre Topky. Incident sa udial na Haviarskej ulici, kde Gmitter nebýva, ale sem tam tam chodieva.

Gmitter chce veriť, že to bola iba náhoda či smola. "Nevedel som, že v rámci predvolebnej kampane budem mať až tak horúco. Verím, že to bola len náhoda a smola. Čo myslíte Vy?," napísal kandidát na Facebooku.

Župné voľby na východe
Zobraziť galériu (2)

Audi A3 zhorelo do tla, páchateľ ho mal poliať horľavou látkou. Gmitterovo Audi A5 sa od neho chytilo a začalo horieť. Škodu na obidvoch autách vyčíslili na 64-tisíc eur.

Viac o téme: Andrej Gmitter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu