Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Danko odvolil, jednoznačný odkaz pre budúceho župana: Všetkých nás tu trápi jedna vec

Andrej Danko Zobraziť galériu (3)
Andrej Danko (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

MILOSLAVOV – Predseda Národnej rady (NR) SR Andrej Danko volil v sobotňajších voľbách okolo 13.30 h na obecnom úrade v obci Miloslavov (okr. Senec). Od novozvolených predstaviteľov Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) očakáva najmä riešenie situácie v doprave, školstve či v oblasti sociálnej starostlivosti.

„Tých problémov je veľa, ale verím, že nový župan bude mať silu, odvahu, snahu problémy riešiť,“ povedal Danko. Za jeden z najväčších problémov v kraji považuje dopravu. „Žijem v Bratislavskom kraji a viem, čo je to stáť v zápchach, viem, aké je to zúfalé, dostať sa do práce a cestovať dve hodiny,“ uviedol Danko.

Andrej Danko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

Tento problém sa podľa neho týka aj samotnej obce Miloslavov. „Všetkých nás tu trápi jedna vec, a to dostať sa do centra čo najrýchlejšie a mať umožnené dostať sa do svojej práce čo najkomfortnejšie a netrápiť sa v autách dve hodiny, či stihneme odviezť deti do školy, alebo nie,“ povedal.

Andrej Danko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

Podľa neho je však nutné aj zlepšiť situáciu v školstve. „Naozaj som s úžasom pozeral na to, ako zanikajú niektoré učňovské strediská a vyrastú tam obchodné domy,“ doplnil. Zdôraznil, že práve dnes je ten deň, kedy sa dá prísť k voľbám a vyjadriť svoju vôľu. „Ja vždy hovorím, že demonštrácie sú až zúfalé pokusy o zmenu spoločnosti a v tieto dni to treba všetkým politikom zrátať a rozhodnúť tak, ako to cítia ľudia,“ dodal.

Viac o téme: Andrej DankoMiloslavovŽupné voľby 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu